Beta HCG değerim normal mi bakar mısınız lütfen

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
103
35
kızlar hamileliğimi 3+5 te öğrendim değerim 34.6 ydı siZce normal mı yoksa haftaya göre düşük mü bazılarında 100 ün üstünde duyuyorum

1 hafta var arada bide biley sorucam bu bebek imzasını yapamıyorum bı türlü sende gibat bende göZüküyo mu şuan gözükmüyosa sen nasıl yaptın

1 hafta var arada bide biley sorucam bu bebek imzasını yapamıyorum bı türlü sende gibat bende göZüküyo mu şuan gözükmüyosa sen nasıl yaptın

Canm bilgilerine gir orda yazyo zaten oraya bebeğin doğacağı muhtemel tarihi yaz mesela 20-12-2016 gibi

Değerin gayet iyi... 2 gün sonra tekrar yaptır 2 katına çıkması lazım :) 8 değer ile hamileliğini öğrenenler de var.. önemli olan artışları

Değerin gayet iyi... 2 gün sonra tekrar yaptır 2 katına çıkması lazım :) 8 değer ile hamileliğini öğrenenler de var.. önemli olan artışları
26 nisanda kontrolüm var inşallah keseyi görücez biraz korkuyorum ama çok kişide okudum burda bçyle sevinip keseyı göremeyen

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…