- 21 Ocak 2020
- 28
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi meraklitavsan
-
Tarihleri tam soyler misiniz? Mesela son test bugun ise once test hangi gun idi?ilk beta hcg değerim 68.38di bugün doktora gittim doktor daha kesenin gözükmediğini haftaya büyük ihtimal gözükebileceğini rahim kalınlaşmasının 17 mm olup güzel olduğunu bugün bidaha kan vermemi söyledi. Akşam üzerine doğru kan verdim 332.7 çıktı doktor 2 katına çıkması normal diyordu ama şuan 5 katına çıkmış haftaya kontrole gideceğim için korkuyorum sizce normal midir ? Böyle birşey yaşayan var mı acaba ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
2 gunde 2 kat artmasi gerekir sağlıklı gebelik için fazla yükselmesi kotu degil korkmayın aksine az yukselirse endişe gerektirir. Tam iki kat artması gerekmiyor en az iki kat demek istemistir doktor. Bundan sonra sağlıklı ilerlerse çok daha fazla katliycaktirilk beta hcg değerim 68.38di bugün doktora gittim doktor daha kesenin gözükmediğini haftaya büyük ihtimal gözükebileceğini rahim kalınlaşmasının 17 mm olup güzel olduğunu bugün bidaha kan vermemi söyledi. Akşam üzerine doğru kan verdim 332.7 çıktı doktor 2 katına çıkması normal diyordu ama şuan 5 katına çıkmış haftaya kontrole gideceğim için korkuyorum sizce normal midir ? Böyle birşey yaşayan var mı acaba ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Pardon onu yazmamışım son test bugün ilk test 3 gün önce. Bide doktora kaç haftalık dedim ama söylemedi birşey sadece haftaya kesin keseniz gözükür dedi. Bu değerlere göre kaç haftalıktır son adetim 30 ocakTarihleri tam soyler misiniz? Mesela son test bugun ise once test hangi gun idi?
Pardon onu yazmamışım son test bugün ilk test 3 gün önce. Bide doktora kaç haftalık dedim ama söylemedi birşey sadece haftaya kesin keseniz gözükür dedi. Bu değerlere göre kaç haftalıktır son adetim 30 ocak
Amin canım benim çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin inşallahArtisin guzel gorunuyor :) Sat a gore ortalama 5 haftalik hamilesin, ultrasonda da bunu olcecek doktorun ona gore sana kac haftalik oldugunu net soyler. Haftaya keseyi sonraki hafta da kalp atisini duyarsin. Her seyin hayirlisi olsun :)
Merhaba beta hcg devlet hastanesinin acilinde yaptığımda 1000 di 4gün önce bugun tekrar aynı yerde yaptım 4000leri beklerken 1000cıktı yine acildeki doktor 1000üzeri burda cıkmaz artık kadın doğuma gidin gayet sağlıklı dedi ama içime kurt düştü bilginiz var mı acabaTarihleri tam soyler misiniz? Mesela son test bugun ise once test hangi gun idi?
1000 den yuksektir değeriniz >1000 böyle yaziyodur büyük ihtimal o yüzden sıkıntı yapma Dr a gidebilirsin artık kesen görünür zatenMerhaba beta hcg devlet hastanesinin acilinde yaptığımda 1000 di 4gün önce bugun tekrar aynı yerde yaptım 4000leri beklerken 1000cıktı yine acildeki doktor 1000üzeri burda cıkmaz artık kadın doğuma gidin gayet sağlıklı dedi ama içime kurt düştü bilginiz var mı acaba
Evet önünde > işareti var ay Allah razı olsun uyuyamıyorum bi türlü stresten 1000üzeri cıkması gerekiyor yazanları görünce cok korkmustum çıkmayabiliyor yani dimiiii1000 den yuksektir değeriniz >1000 böyle yaziyodur büyük ihtimal o yüzden sıkıntı yapma Dr a gidebilirsin artık kesen görünür zaten
Aynen cnm bazı hastanelerde değer yerine bu şekilde yazıyorlar boşa stres yapma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet önünde > işareti var ay Allah razı olsun uyuyamıyorum bi türlü stresten 1000üzeri cıkması gerekiyor yazanları görünce cok korkmustum çıkmayabiliyor yani dimiiii
Amin teşekkür ederim. Bugun gittim hastaneye doktor küçük bir kese gözüküyor gibi dedi alttan bakalım dedi korktum kabul etmedim o zaman haftaya gel gözükür daha çok küçük dedi benim anlamadığım şey adet dönemi baz alınıyor diyorlar ona göre 5 +3 şuan değerler de hep iki katı yükseldi aynı mantıga göre şuan 5000-5500 olmalı cihaz göstermedi 1000üzerinini. Kesenin bu değerlerde gözükmesi gerekmiyor muydu?Aynen cnm bazı hastanelerde değer yerine bu şekilde yazıyorlar boşa stres yapma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Doğru olabilir,hiç acilde baktirmadim. Hemen stres yapmayın kaidn doğum çok daha sağlıklı olacaktır. Hem bir muayene de olursunuz netleşir.Merhaba beta hcg devlet hastanesinin acilinde yaptığımda 1000 di 4gün önce bugun tekrar aynı yerde yaptım 4000leri beklerken 1000cıktı yine acildeki doktor 1000üzeri burda cıkmaz artık kadın doğuma gidin gayet sağlıklı dedi ama içime kurt düştü bilginiz var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?