beta hcg değerim yavaş yükseliyor :((

ELAMSU

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
106
0
316
Kastamonu
Son adet tarihim 14 haziran 37 40 gun arasında adet oluyordum son 4 aydır 17.07 de beta hcg 3.32 çıktı 18.07 de ise 6.52 bugün yani 20.07 değerim ise 9.38 :(( yani ikiye katlamadi doktorum takip etmemi adetimin daha gecmedigini soyledi böyle olup hamileliği devam eden varmi çok üzgünüm

Regliniz daha geçmediyse normal içinizi ferah tutun. Bat'tan sonraki günlerde daha çok yükselir Bebek gelişmeye başlayınca. Bat ne zamandı ki?

Regliniz daha geçmediyse normal içinizi ferah tutun. Bat'tan sonraki günlerde daha çok yükselir Bebek gelişmeye başlayınca. Bat ne zamandı ki?
bat ı malesef hesapliyamiyorum çünkü son 4 aydir çok duzensizdi ama 3-4 gün sonraya denk geliyor sanırım inşaallah öyleolur 9 aydır istiyoruz bizim için bir umut olmustu :(

benımde dün gunumdü 2 çıktı :olamaz: ne yazıkki bu ayda boşa geçti
sizi çok iyi anlıyorum Rabbim en yakın zamanda nasip eder inşaallah

10.6 ya kadar cikabildi değerim malesef kan gebeligiymis aşırı bir kanamayla sonlandi gebeliğim :((

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebielk olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı? :KK43:

Back
X