- 12 Kasım 2015
- 190
- 55
- 98
- 33
- Konu Sahibi d3m3tika01
-
Vajinadan ultrasonla baktirdiniz mi?Saolun umarim dediginiz gibidir
Vajinalden baktirmaktan korkuyorum acikcasi aradan bi hafta gecti belki gorunur diye umuyorumBu zamanlar da normal yolla görülmesi çok zor Zaten çok küçük olduğu için.. benim vajinal yolla bakıldığında bile çok ufaktı :) en iyisi bu dönemler vajinal baktırmak
benimmde sizinki gibiydi değerlerim alltan bakıldığı halde kese çok minikti..7 hatta 8 haftaya kadar alltan bakıldı hep...vajinal bakmanın hiç bir sakıncası yok şehir efsanesi sölenenler korkmayın..eğer merak ediyor ve bekliyemiyorsanız altdan muayende görünür kesen ..baktıramam diyorsanız da sabretmeniz gerek...hayırlısı olsunVajinalden baktirmaktan korkuyorum acikcasi aradan bi hafta gecti belki gorunur diye umuyorum
Hayir bakilmadi normal şekilde ustten bakildi gordu ama sonra kaybetti resimini cekicekti. Doktor degistirip bu hafta ici bi daha ultrasona giricez
Doğru diyosunuz daha olmadi ole yapicaz yarin gidicez ins gorunmezse vajinal baktirirm cok merak ediyorum cunkuBende 5 haftalıkken vajianal ultrasonda baktırdım minik dedi hatta kist gibi bu kese diyemem dedi sersem. Ben de dr değiştirdim 6. Hafta üstten bakarak gördü doktor hatta kalp atışı bile var dedi. Başka dr a git gerekirse vajinal ultrasonla baktır. Korkulacak bişey yok. Kötü bişey olsa bakar mı doktor?
Canım 7 8 haftada duymazsa ozaman tedirgin ol derim çünkü geç döllenmiş olabilir daha çok minik inşallah sağlıcakla kavuş bebeğine korkma.Arkadaşlar doktora gittim dun keseyi gorduk ustten. 6 haftalikmiss onlarinn hesaplamasina gore aslinda 4 haftaliksin dedi ama kalp atisini duyamiyorumm dedi progestan verdi ve ic kanamam olmus dusuk tehlikem varmis. Kalp sesini duyymasi icin daha cok erken degilmi. Haftaya gene cagirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?