• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degerim yuksek fakat

d3m3tika01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
190
55
98
33
Mrb kizlar adetim 15 gun gecikti ve test yaptim pozitif cikti iki tane cok net cizgi vardi. ertesi gun kan testi yaptirdim ve ultrasonda bakildi doktor net olarak goremedi gordum ama kacirdim dedi. Cok kucuk falan dedi degerlerimde beta hcg degerimde 6811, 76 cikti bana hicbisey soylemedi gordugumuz sey gebelik kesesiymis dedi folik asit yazdi yolladi sizce kac haftalik olabilir. Bir hafta carsamba gunu doluyor yeniden gidicez sizce korkulcak bi durum varmı

Son düzenleme:
Buda idrar testimdi
_20170717_191424.webp

Korkulacak bir şey yok. Allah hayırla kucağınıza.almayı nasip etsin. Beta hcgden hafta tahmini saglıklo sonuc vermez.ama sanırom 6 haftalık gibi. Karkndan da baktıysa net görememesi normal. Kafaya takmayın. Bol su için, dinlenin.

Hayir bakilmadi normal şekilde ustten bakildi gordu ama sonra kaybetti resimini cekicekti. Doktor degistirip bu hafta ici bi daha ultrasona giricez

Bu zamanlar da normal yolla görülmesi çok zor Zaten çok küçük olduğu için.. benim vajinal yolla bakıldığında bile çok ufaktı :) en iyisi bu dönemler vajinal baktırmak

Bu zamanlar da normal yolla görülmesi çok zor Zaten çok küçük olduğu için.. benim vajinal yolla bakıldığında bile çok ufaktı :) en iyisi bu dönemler vajinal baktırmak
Vajinalden baktirmaktan korkuyorum acikcasi aradan bi hafta gecti belki gorunur diye umuyorum :anne:

Vajinalden baktirmaktan korkuyorum acikcasi aradan bi hafta gecti belki gorunur diye umuyorum :anne:
benimmde sizinki gibiydi değerlerim alltan bakıldığı halde kese çok minikti..7 hatta 8 haftaya kadar alltan bakıldı hep...vajinal bakmanın hiç bir sakıncası yok şehir efsanesi sölenenler korkmayın..eğer merak ediyor ve bekliyemiyorsanız altdan muayende görünür kesen ..baktıramam diyorsanız da sabretmeniz gerek...hayırlısı olsun

Bende 5 haftalıkken vajianal ultrasonda baktırdım minik dedi hatta kist gibi bu kese diyemem dedi sersem. Ben de dr değiştirdim 6. Hafta üstten bakarak gördü doktor hatta kalp atışı bile var dedi. Başka dr a git gerekirse vajinal ultrasonla baktır. Korkulacak bişey yok. Kötü bişey olsa bakar mı doktor?

Bende 5 haftalıkken vajianal ultrasonda baktırdım minik dedi hatta kist gibi bu kese diyemem dedi sersem. Ben de dr değiştirdim 6. Hafta üstten bakarak gördü doktor hatta kalp atışı bile var dedi. Başka dr a git gerekirse vajinal ultrasonla baktır. Korkulacak bişey yok. Kötü bişey olsa bakar mı doktor?
Doğru diyosunuz daha olmadi ole yapicaz yarin gidicez ins gorunmezse vajinal baktirirm cok merak ediyorum cunku :anneadayı:

Arkadaşlar doktora gittim dun keseyi gorduk ustten. 6 haftalikmiss onlarinn hesaplamasina gore aslinda 4 haftaliksin dedi ama kalp atisini duyamiyorumm dedi progestan verdi ve ic kanamam olmus dusuk tehlikem varmis. Kalp sesini duyymasi icin daha cok erken degilmi. Haftaya gene cagirdi

Arkadaşlar doktora gittim dun keseyi gorduk ustten. 6 haftalikmiss onlarinn hesaplamasina gore aslinda 4 haftaliksin dedi ama kalp atisini duyamiyorumm dedi progestan verdi ve ic kanamam olmus dusuk tehlikem varmis. Kalp sesini duyymasi icin daha cok erken degilmi. Haftaya gene cagirdi
Canım 7 8 haftada duymazsa ozaman tedirgin ol derim çünkü geç döllenmiş olabilir daha çok minik inşallah sağlıcakla kavuş bebeğine korkma.

Back
X