- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Elif Deniz
-
üzgünüm ama böyle olupta yükseldiğini hiç görmedim negatifArkadaşlar merhaba ben dün evde bir gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı fakat biri silikti bende bu gün sağlık ocağına gittim kan testi için ve beta hCG hormonuma baktılar sonucum 1.4 çıktı fakat ben bundan öncede defalarca yaptırdım bu kan testini her seferinde 0.2 çıkardı şimdi 1.4 çıkması kafamı karıştırdı sizce hamile olabilir miyim?
ama insallah bir umut yükselir. Kendimde yaşadığım için negatif diyorum yanlıs anlamayınüzgünüm ama böyle olupta yükseldiğini hiç görmedim negatif
Çok umutlanmıştım yaptığım test ileama insallah bir umut yükselir. Kendimde yaşadığım için negatif diyorum yanlıs anlamayınyeri geldi 2.5 oldu bazen
insallah rabbim versin hepimizin kucağı dolsunÇok umutlanmıştım yaptığım test ileaslında adet düzensizliğinden kaynaklı PCOS hastasıydım ama şu an adetimde düzene girdi PCOS tam anlamıyla geçmezmiş ama gebe kalma ihtimalim yükselirmiş benim şu an ne durumda bilmiyorum ama yinede umudumu kaybetmek istemiyorum 2 hafta sonra tekrar yaptırıcam testi umarım yükselmiş olur ve hamile olduğumu öğrenirim..
kullandığınız idrar testinin markası neydi acaba ?Arkadaşlar merhaba ben dün evde bir gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı fakat biri silikti bende bu gün sağlık ocağına gittim kan testi için ve beta hCG hormonuma baktılar sonucum 1.4 çıktı fakat ben bundan öncede defalarca yaptırdım bu kan testini her seferinde 0.2 çıkardı şimdi 1.4 çıkması kafamı karıştırdı sizce hamile olabilir miyim?
Freely erken gebelik testikullandığınız idrar testinin markası neydi acaba ?
Bir gelişme var mıArkadaşlar merhaba ben dün evde bir gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı fakat biri silikti bende bu gün sağlık ocağına gittim kan testi için ve beta hCG hormonuma baktılar sonucum 1.4 çıktı fakat ben bundan öncede defalarca yaptırdım bu kan testini her seferinde 0.2 çıkardı şimdi 1.4 çıkması kafamı karıştırdı sizce hamile olabilir
Direk yanıltıcı bende yaptım pozitifti kan verdim negatif sakın almayınFreely erken gebelik testi
Maalesef beta HCG hormonum 1.6 çıktıBir gelişme var mı
3 4 defa aynı yanılgıyı yaşadım ve sonradan fark ettim bu markada sorun olduğunu araştırdım çok fazla kişiye yaşatmışlar bunuDirek yanıltıcı bende yaptım pozitifti kan verdim negatif sakın almayın
Hangi teste alalım bilmiyorum ki. Belki geç döllenmedir seninMaalesef beta HCG hormonum 1.6 çıktı