Beta hcg değerim

Gul3536

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
133
70
48
33
Kızlar merhaba bugün Hamile olduğumu öğrendim ve bugün tam 4 haftalık mış beta 101 bu arada bugün adet gecikmemin 3.günü. Sizce değer normal mi çünkü forumda biraz bakındıktan sonra insanların değerlerinin daha yüksek çıktığını gördüm.

Önemli olan sadece 2 günde 2 kat artması. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim içim rahatladı Doktor 2 gün sonra kontrol ettir demedi ama ben yine de baktırsam mı
Bence baktır için rahatlar. Ben baktırmıştım. Sonra da artık bir hafta on gün kese görmek için çatlarsın.

Bence baktır için rahatlar. Ben baktırmıştım. Sonra da artık bir hafta on gün kese görmek için çatlarsın.
Kese için de 2 hafta sonra gel hem çocuğu da görmüş oluruz dedi 2 hafta kim beklicek bilmiyorum sağlık ocağına gidip doktor istedi desem yaparlar herhalde kan tahlilini

Kese için de 2 hafta sonra gel hem çocuğu da görmüş oluruz dedi 2 hafta kim beklicek bilmiyorum sağlık ocağına gidip doktor istedi desem yaparlar herhalde kan tahlilini
Yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…