beta hcg değerim

Ayse124

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
48
10
38
28
arkadaşlar ilk verdiğim test 46 iki gün sonra 156 2 gün sonra 283 çıktı

ilk verdiğim test 3e katlamışken 3. verdiğim test tam katlamamış bu durumu yaşayan varsa yazabilirmi ? sonradan ne oldu yarın tekrar kan vereceğim umarım iyi şeyler olur

Normal canımm

tebrikler hamilesiniz ben öğrendiğimde daha silikti hatta hayırlı olsun benimde katlamadan dolayı bazı yerlerde dış gebelik okudumdq korkmuştum içimi rahatlattınız teşekkürler yarın tekrar kan verip güncelleme yaparım

Hamileyim mi? Ooooo kipkirmizi göz kirpmis,benim bile gözlerim doldu görünce kan verin hemen hayırlısı olsun inşallah
Ayyyyy cok tesekkur ederım evım hastanenın karsısında hemen kan verdım az once.. cok mutluyum yanlıs değildir insallaj ben hiç beklemiyodum 2 yıldır hep negatıf görünce.. eşime hemen söylememeliyim değil mi 2 günde bir beta hcg fln vermek gerek değil mi

Sizin adet gecikti mi

Kesin sonucunuz çıksın,esinize ne zaman söylemek isterseniz o zaman söyleyin bizleri de haberdar edin insallah

benim adet olmam gereken günde bakınca 46 çıktı geç döllenme muhtemelen ardından 2 gün sonra 156 çıktı sonraki 2. günde 283 çıktı bugun olmam gereken günden 7 gün geçti yarın tekrarlayacağım testi ilk baktığımda silikti test ama normal testti

Bu arada hiç idrar testi yaparak takip ettiniz mi koyulaşmayı

Hayırlı olsun

Benimde sizinki gibi çıktı tam bir hafta önce kanda 502 çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20211126_154254_org.telegram.messenger.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 57
Testi tekrarlamanıza gerek yok artık. Betanızı takip etmeye devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…