Normal canımmarkadaşlar ilk verdiğim test 46 iki gün sonra 156 2 gün sonra 283 çıktı
ilk verdiğim test 3e katlamışken 3. verdiğim test tam katlamamış bu durumu yaşayan varsa yazabilirmi ? sonradan ne oldu yarın tekrar kan vereceğim umarım iyi şeyler olur
2 yıl sonra az once bu yest cift cizgi cıktı hamileyim değil miiDeğerler normal, düşüş olmadığı sürece kötü değil
Hamileyim mi? Ooooo kipkirmizi göz kirpmis,benim bile gözlerim doldu görünce2 yıl sonra az once bu yest cift cizgi cıktı hamileyim değil mii
Tebrikler, hemen kan verin2 yıl sonra az once bu yest cift cizgi cıktı hamileyim değil mii
Ayyyyy cok tesekkur ederım evım hastanenın karsısında hemen kan verdım az once.. cok mutluyum yanlıs değildir insallaj ben hiç beklemiyodum 2 yıldır hep negatıf görünce.. eşime hemen söylememeliyim değil mi 2 günde bir beta hcg fln vermek gerek değil miHamileyim mi? Ooooo kipkirmizi göz kirpmis,benim bile gözlerim doldu görüncekan verin hemen hayırlısı olsun inşallah
Kan verdim 2 yıl sonra oldu bişey olmaz değil mi ben. Cok korkuyorumTebrikler, hemen kan verin
Sizin adet gecikti mitebrikler hamilesiniz ben öğrendiğimde daha silikti hatta hayırlı olsunbenimde katlamadan dolayı bazı yerlerde dış gebelik okudumdq korkmuştum içimi rahatlattınız teşekkürler yarın tekrar kan verip güncelleme yaparım
Allahın izniyle sağlıkla ilerler inşallah kendinizi korkutmayın lütfen.Kan verdim 2 yıl sonra oldu bişey olmaz değil mi ben. Cok korkuyorum
Kesin sonucunuz çıksın,esinize ne zaman söylemek isterseniz o zaman söyleyin bizleri de haberdar edin insallahAyyyyy cok tesekkur ederım evım hastanenın karsısında hemen kan verdım az once.. cok mutluyum yanlıs değildir insallaj ben hiç beklemiyodum 2 yıldır hep negatıf görünce.. eşime hemen söylememeliyim değil mi 2 günde bir beta hcg fln vermek gerek değil mi
İnşallahhh coktşekkür ederimKesin sonucunuz çıksın,esinize ne zaman söylemek isterseniz o zaman söyleyin bizleri de haberdar edin insallah
Bu arada hiç idrar testi yaparak takip ettiniz mi koyulaşmayıbenim adet olmam gereken günde bakınca 46 çıktı geç döllenme muhtemelen ardından 2 gün sonra 156 çıktı sonraki 2. günde 283 çıktı bugun olmam gereken günden 7 gün geçti yarın tekrarlayacağım testi ilk baktığımda silikti test ama normal testti
Hayırlı olsunarkadaşlar ilk verdiğim test 46 iki gün sonra 156 2 gün sonra 283 çıktı
ilk verdiğim test 3e katlamışken 3. verdiğim test tam katlamamış bu durumu yaşayan varsa yazabilirmi ? sonradan ne oldu yarın tekrar kan vereceğim umarım iyi şeyler olur
yok hayır idrar testi hiç yapmadım 2 günde bir kan verdim sadeceBu arada hiç idrar testi yaparak takip ettiniz mi koyulaşmayı
Testi tekrarlamanıza gerek yok artık. Betanızı takip etmeye devam edin.benim adet olmam gereken günde bakınca 46 çıktı geç döllenme muhtemelen ardından 2 gün sonra 156 çıktı sonraki 2. günde 283 çıktı bugun olmam gereken günden 7 gün geçti yarın tekrarlayacağım testi ilk baktığımda silikti test ama normal testti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?