- 6 Kasım 2022
- 12
- 6
- 16
- 31
- Konu Sahibi gulsahhh6114
Merhabalar adetime 5 gün var bugun beta testi oldum. Değerim 64,92 cıktı. Sizin fikriniz nedir? Var mı bişey?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hamilesinizzMerhabalar adetime 5 gün var bugun beta testi oldum. Değerim 64,92 cıktı. Sizin fikriniz nedir? Var mı bişey?
tekrar verırsın persembe..:) pozıtıfMerhabalar adetime 5 gün var bugun beta testi oldum. Değerim 64,92 cıktı. Sizin fikriniz nedir? Var mı bişey?
Bayağı hamilesiniz :)Merhabalar adetime 5 gün var bugun beta testi oldum. Değerim 64,92 cıktı. Sizin fikriniz nedir? Var mı bişey?
Hayırlı olsunnnn sağlıkla doğsun büyüsünYa gerçekten mi!!! Çok şaşkınım şuan:) çok teşekkür ederim
Çok sağolunHayırlı olsunnnn sağlıkla doğsun büyüsün![]()
HamilesinizMerhabalar adetime 5 gün var bugun beta testi oldum. Değerim 64,92 cıktı. Sizin fikriniz nedir? Var mı bişey?
Teşekkür ederım:))))Hamilesiniz![]()
Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin. Bir avazda kurtarsın insallaah:))Benim de adete 6 gün kala 75 çıkmıştı. 1 Hafta inanamadım rüyada gibi yaşadım.3 gün heyecandan uyuyamadım 8 haftalık oldum bugün hamileliğin verdiği sorunları yaşıyorum. Sabır ve şükür ile bekliyorum bebisiRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
![]()
Adetime 3 gun var 42.3 cikti doktor var dedi bana sende de vardirMerhabalar adetime 5 gün var bugun beta testi oldum. Değerim 64,92 cıktı. Sizin fikriniz nedir? Var mı bişey?