Beta hcg değerim ?

umurumda

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
255
223
103
32
Merhaba herkese kızlar. bugün regl günümdü dün evde test yaptım pozitif çıktı bugün kan verdim 91.43 çıktı. Son adet tarihim 23 Mart. doktora yazdım fakat cevaplamadı henüz. Tekrar ne zaman test yaptırmam lazım nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba herkese kızlar. bugün regl günümdü dün evde test yaptım pozitif çıktı bugün kan verdim 91.43 çıktı. Son adet tarihim 23 Mart. doktora yazdım fakat cevaplamadı henüz. Tekrar ne zaman test yaptırmam lazım nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
iki gunde bir kan verip beta saglikli artmis mi onu gorun isterseniz

Öncelikle hayırlı olsun :) iki günde bir kan vermeniz gerekiyor ama defalarca vermenize gerek yok iki gün ara ile iki kere vermeniz yeterli. Eğer gebeliğiniz sağlıklı ise iki günde bir değeriniz iki katı ya da %60 artmış olması gerekiyor. Adet gecikmenizden 1 hafta sonra bir kadın doğum doktoruna gidip kesenizi görebilir, 7-8. Haftalarında ise kalp atışlarını duyabilirsiniz. O zamana kadar ağır kaldırmayın, su tüketimini arttırın, sağlıklı beslenin ve bol bol dinlenin. Ayrıca folik asit kullanmıyorsanız bir an önce kullanmaya baslayın..

Teşekkür ederim canım. Cumartesi tekrar yaptırayım ozaman. Umarım artar dua edin bana lütfen Çok korkuyorum 1yıl sonra kendiliğinden oldu hala çok şaşkınım. Folik Asite başladım bugün.

Merhaba hanımlar size sorum olacaktı cevap verirseniz çok sevinirim bat 1 Mayıs dün akşam pembe leke geldi ve kesildi sabahtan öğleye kadar bir ped dolmadan kesildi sizce yerleşme kanaması olabilir mi kan vermeli miyim erken mi benimle aynı durumu yaşayan varmı acaba 🌸

Back
X