Beta Hcg Değerim

Bugün kan verdim 1472 nasıl sizce
bence gayet iyi yükselmesi güzel, ultrasonda henüz görülmez biraz bekleyin vajinal ultrason yapılmasını pek onaylanıyorlar burada pek çok hanımda diyor. mecbur kalmadıkça yaptirmatjn. 3500lere felan çıkınca gözüküyormus karında onu bekleyin. iki gün arayla kan vererek betanin yükselmesini kontrol edebilir güzel gidiyor mu öğrenebilirsiniz

En son 8 temmuuz adet oldum. 28 ağustos da kan testi verdim ve hcg 10 çıktı hamile olabilitmiyim normalde çok yüksek çıkması lazım 7 binlere olması lazım İdrar testini de 29 ağustos da yaptım negatif hamile olmak da istemiyorum 2 çocuğum var herkese nasip etsin

merhaba. Adetime 4 - 5 gün var ve dün jinekoloğa genel kontrole gitmiştim. Kan alıp beta hcgme baktı doktor. Değerim 0.100. Kafam çok karışık. Bu sonuca göre negatif kesin ama adetime daha var ve korunmasız ilişki üzerinden daha 10 gün geçti. Kan testinde adet öncesi gebelik belli olmaz gecikince baktırın 1 hafta vs diyen de var, gebelik çıkar diyen de. Neye inanacağımı şaşırdım? Var mı böyle adetine 4 - 5 gün kala 0.100 değer çıkıp hamile olduğunu öğrenen?

merhaba. Adetime 4 - 5 gün var ve dün jinekoloğa genel kontrole gitmiştim. Kan alıp beta hcgme baktı doktor. Değerim 0.100. Kafam çok karışık. Bu sonuca göre negatif kesin ama adetime daha var ve korunmasız ilişki üzerinden daha 10 gün geçti. Kan testinde adet öncesi gebelik belli olmaz gecikince baktırın 1 hafta vs diyen de var, gebelik çıkar diyen de. Neye inanacağımı şaşırdım? Var mı böyle adetine 4 - 5 gün kala 0.100 değer çıkıp hamile olduğunu öğrenen?
Merhaba durumunuzu Merak ettim ..

Back
X