Beta hcg değerim

kzıalrrrrrrrrrrrrrrrrr sonucu aldım katlanmış değerrr 125 olmuşşşşşşş süper yaa mucizeeeeeeee

kzıalrrrrrrrrrrrrrrrrr sonucu aldım katlanmış değerrr 125 olmuşşşşşşş süper yaa mucizeeeeeeee

süperrr çok sevindim canım senin adına inan bana saati bekliyorum senden gelecek haberi bekliyordum. inana bana çook sevindimm oleeyyyyhihoyyyt:ecrin_bebek::nazar:

kızlar gerçekten rabbim mucizesi iananmıyorummm bütün ümidimi kesmişken allahıma şükürler olsunnnn

hep diyordum tamam ben ilkinde negatif sonucu duydum en azından kendımı hemen alıstırdım
boyle bı mutlu olup bş uzulmesın ınsanlar allahım bu daha zor yasatma kımseye bunu diye
sendede cok uzulmustum ama guzel haber geldi allah tamamına erdırsın sımdı doya doya yasa sevıncını

ayy kızlar anlatamm mutluluğumu süper bişi
allahım herkeze nasip etsin sağlıkla kucağıma alamayı nasip etsin inşallah

ohhhh be biliyodum valla katlanıcağını. içime doğmuştu. gözüm saatte seni bekliyordum. hadi gözün aydın çok sevindim.:teytey::teytey::nazar::sm_cool:

sinem8484, TEBRİKLER!!!!!!!
Canım çok sevindim, İnşallah bundan sonraki gelişmelerde güzel olur...Hayırlısıyla, sağlık, mutluluk, ve huzurla kucağına alırsın bebeğini...Allah yardımcın olsun canım...

Sinemcim hayirli olsun canim dilerim sorunsuz bir hamilelik dönemi gecirirsin Rabbim yardimcin olsun...

kızlar çok teşekkür edeim hepinize inşallah bi sorun çıkmaz artık o küçücük kalbininde tık tık attığını görürüz inşallah allahın izniylee rabbim herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu

sinemcim çok sevindim canım hayırlısıyla kalp atışlarını duyup kucağına da alırsın inşallah
Artık yorulmak yok dinlen tadını çıkar canım
valla çok sevindim tebrikler canımmmm

kızlar çok teşekkür edeim hepinize inşallah bi sorun çıkmaz artık o küçücük kalbininde tık tık attığını görürüz inşallah allahın izniylee rabbim herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu

güzel duaların için teşekkür ederiz güzel anne adayı artık bundan sonra asla üzülmek yok şimdi rahatladın işte daha soru işareti kalmasın . sürekli test yapıpta kendini yorma doktoruna göre hareket et. İnşallah bir daha üzüntü yaşamazsın. sabah ilk iş senin sonucuna bakmak oldu. sayfayı aşşağı indirirken kalbim güp güp attı heycanla sonra çok sevindim ..... Rabbim gönlüne göre versin....:nazar::CüvCüv::nazar:a.s.

güzel duaların için teşekkür ederiz güzel anne adayı artık bundan sonra asla üzülmek yok şimdi rahatladın işte daha soru işareti kalmasın . sürekli test yapıpta kendini yorma doktoruna göre hareket et. İnşallah bir daha üzüntü yaşamazsın. sabah ilk iş senin sonucuna bakmak oldu. sayfayı aşşağı indirirken kalbim güp güp attı heycanla sonra çok sevindim ..... Rabbim gönlüne göre versin....:nazar::CüvCüv::nazar:a.s.

saol canım benim doktorum bikaç defa daha tekrarlayım testi dedi ne olur ne olmaz yarın bidaha yaptırcam ondan sonra yaptırmam herhalde aman inşallah bi sorun çıkmaz düşermi acaba düşmez demi kızlar:) ben şimdiden başlarmışım düşermi deüşmezmi die takdir ilahi inşallah artık bi sorun çıkmazzz :CüvCüv::nazar:

Back
X