Beta hcg degerimde artis azmi acaba

Defneanne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
6
0
1
33
Beta hcg degerimde artis azmi acaba reglime iki gun kala 43 cikti 2 gun sonra 73 2 gun sonra 159 bugun test verdim ve 3 gun gecmesine ragmen 200 deger ve reglim 6 gün geçti bana yardımcı olurmusunuz çok tedirginim 😔

Beta hcg degerimde artis azmi acaba reglime iki gun kala 43 cikti 2 gun sonra 73 2 gun sonra 159 bugun test verdim ve 3 gun gecmesine ragmen 200 deger ve reglim 6 gün geçti bana yardımcı olurmusunuz çok tedirginim 😔
Son değer biraz az yükselmiş ama iki gün sonra tekrar ver. Belki düzenli yükselir. İki güne bir iki katına çıkması gerekiyor

Hayır ozelde verdim normalde sağlık ocağında veriyorum acaba yarın hastaneye gitsem kontrol ederlermi
Cihaz farkı olabilir ben ilk 2 kez özele verdim 2 kez sağlık ocağı 4 günde 2 katı artış vardı ilk verdim yere verdim sağlıkli artış olmuş aslında yani aynı yere vermeye devam et

Cihaz farkı olabilir ben ilk 2 kez özele verdim 2 kez sağlık ocağı 4 günde 2 katı artış vardı ilk verdim yere verdim sağlıkli artış olmuş aslında yani aynı yere vermeye devam et
Çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah yarın sağlık ocağında vericem

Canım düzensiz görünüyor ama, hep aynı yerde ve aynı saatlerde iki günde bir vermek önemli. Örneğin birini gece birini gündüz verdiysen yanıltabilir. Çünkü beta hızlı yükselmeye başlar. Fakat farklı yerlerde de olsa 159 dan 3 gün sonra 200 olması zor gibi yine de tekrar aynı yerde ver

Canım düzensiz görünüyor ama, hep aynı yerde ve aynı saatlerde iki günde bir vermek önemli. Örneğin birini gece birini gündüz verdiysen yanıltabilir. Çünkü beta hızlı yükselmeye başlar. Fakat farklı yerlerde de olsa 159 dan 3 gün sonra 200 olması zor gibi yine de tekrar aynı

Merhaba, aslında son verdiğim ozel hastane diğerlerini hep sağlık ocağında verdim yarın tekrar etsem reglimde 6 gün geçti Protestan kullanıyorum baştan beri artış var ama çok az ve bu beni biraz tedirgin ediyor açıkçası hastanede Altan muane olsam acaba bir cevap alirmiyim sizce 😔

Back
X