Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım gözün aydın daha çok yeni 2 ile 3 haftalık iki günde bir kan ver bak değer artıyormuDoktor en az değerin 1000 olacak dedi kafam karıştı hamile degilmiyim
İlk kan testin degil mi canım? Daha onceside mi var? Ama ilk kan testinse kusura bakma ama doktorun saçmalamış.Doktor en az değerin 1000 olacak dedi kafam karıştı hamile degilmiyim
Çok şükür başka bir hamilelik olmasında teşekkür ederimHamilesin canım gözün aydın daha çok yeni 2 ile 3 haftalık iki günde bir kan ver bak değer artıyormu
Neye göre dedi acaba bunu 1500 dese kese için demiştir DicemdeDoktor en az değerin 1000 olacak dedi kafam karıştı hamile degilmiyim
İlk testim dün vermiştim bulunduğum yer küçük bir ilçe doktor pek gözüm tutmadı ilk başta bana hamile değilsin değerlerin yüksek ama demiştiİlk kan testin degil mi canım? Daha onceside mi var? Ama ilk kan testinse kusura bakma ama doktorun saçmalamış.
2 gün sonraki degerin nekadar yükseldiği önemli.
Hayırlı olsun.
Onu tam bilemezsin canım şimdi değerin hamilelik gösteriyor doktorlar değişik sadeceÇok şükür başka bir hamilelik olmasında teşekkür ederim![]()
İki gün sonra tekrar vereyim o zaman bu dediğiniz ilaçlar bebek rahimde tutunması icjn sanırım arkadaşımda kullanmıştı ordan biliyorumOnu tam bilemezsin canım şimdi değerin hamilelik gösteriyor doktorlar değişik sadece. 1500 3000 arası kese görünüyor ondan belki öyle demiş olabilir sen ikş gün sonra kan ver değer artmış ise kadın doğuma git baksın bir rahim kalınlaşma ya başlamış mı diye ona göre ilaç yazar. Bende geçen pazartesi öğrendim 43 ile cumartesi kontrole gittim duphaston ve progestan fitil verdi
Evet canımİki gün sonra tekrar vereyim o zaman bu dediğiniz ilaçlar bebek rahimde tutunması icjn sanırım arkadaşımda kullanmıştı ordan biliyorum
Gözün aydın olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımÇok sağolun Allah'ım isteyen herkese nasip etsin güzel bir rahatlama oldu bir senenin sonunda çünkü hep korku vardı üzüntü vardı olmuyor diye şükür oldu
Doktor söylemişti hergun iki katı artması lazım diye Sizinde gayet iyi gidiyor maşallah sağlıkla kucağınıza alınBen 2 günde bir takip ediyorum şehir dışına çıktım yine takip ediyorum sende et canım bende ilk beta testim 46 idi sonra artışım böyle
Çok teşekkür ederim bende çaresiz buralarda dolanırken meğerse hamileymisim Allah sizede nasip etsin herşeyin bir vakti varmış buna inanın biz isteyince değilGözün aydın olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımhamişin duası kabul olurmuş bize de dua et
![]()
Aminn inşallah isteyen herkesee de yaşatsın bu duyguyuÖğrendiğin değerden ziyade artışın çok önemli, inşallah sağlıklı bir gebelik olur.Kucağına almak nasip olsun, hepimizin için tek duam Rabbım isteyen her kadına bu duyguyu sağlıklı bir zamanda yaşatsın.
1106 ile öğrendim 5. Gün gecikmede, şimdi ise kalp atışı için 7 gün beklemem lazımmış zaman geçmiyor.![]()
Allahım bazı insanlar nasıl Dr olabiliyor anlayamıyorum. Hayırlı olsun testiniz pozitif 2 gün sonra kan testinizi tekrar ettirin sağlıklı birvgebelik için en az %60 artış olması gerekiyorDoktor en az değerin 1000 olacak dedi kafam karıştı hamile degilmiyim
var canım bende 140 la öğrendimDoktor en az değerin 1000 olacak dedi kafam karıştı hamile degilmiyim
Bugün kan vericem bakalım artmış mı çok sağolun bu arada isteyen herkese nasip olsun hep dua ediyorumAllahım bazı insanlar nasıl Dr olabiliyor anlayamıyorum. Hayırlı olsun testiniz pozitif 2 gün sonra kan testinizi tekrar ettirin sağlıklı birvgebelik için en az %60 artış olması gerekiyor