- 5 Şubat 2020
- 90
- 26
- 38
- 31
- Konu Sahibi Pisipisi16
-
Yok canım kullanmıyorum birşey şu an yani değerim iyi mi senceLekelenmeniz için progestan kullanıyor musunuz? 2 günde 2 katı kadar artış olması normal karşılanıyor
3.gün için bence güzel artışın. Benim kan verdiğim ilk gün 37 çıktı. Bir gün ara verip 3.gün verdiğimde 103 cıktı. Tam 2 katı şeklinde artmasını bekleme. Önemli olan düzenli artması. Benim ilk gebeliğimde de tam 2 katı artmadı, hiçbir sorun da yoktu. Tebrik ederim bu aradaArkadaşlar merhaba 3 gün önce idrar testimde ikinci silik çizgiyi gördükten sonra hemen kan verdim değerim 22,96 çıktı. Bugün,yani 3 gün sonra tekrar verdim 76,43 çıktı. Değerim az mı yükselmiş ? Tecrübelerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Bu şekilde hcg değeri ilerleyen var mı ? Ara ara kahve-açık pembe arası lekelenmelerim oluyor. Çok korkuyorum tecrübesi,bilgisi olan var mı ?
İyi görünüyor. Lekelenmen devam ederse önlem amaçlı dr'a görünebilirsin.Yok canım kullanmıyorum birşey şu an yani değerim iyi mi sence
Allah razı olsun canım benim. Arkadaşım diyor 1000 lerde olması lazım filan diye o kadar canım sıkıldı ki3.gün için bence güzel artışın. Benim kan verdiğim ilk gün 37 çıktı. Bir gün ara verip 3.gün verdiğimde 103 cıktı. Tam 2 katı şeklinde artmasını bekleme. Önemli olan düzenli artması. Benim ilk gebeliğimde de tam 2 katı artmadı, hiçbir sorun da yoktu. Tebrik ederim bu arada
Çok haklısın canım gerçekten bende hemen gidicem doktoraArtışta hiç bir sorun yok. Lekelenme için ben korkuyorum bu leke olaylarından kaybettiğim bebeğimden sonra
Tamam canım benim çok teşekkür ediyorumİyi görünüyor. Lekelenmen devam ederse önlem amaçlı dr'a görünebilirsin.
Ay yok artik. Yukselisi gayet normal sikmayin caninizi bos yereAllah razı olsun canım benim. Arkadaşım diyor 1000 lerde olması lazım filan diye o kadar canım sıkıldı ki
Tabiki normal,öyle birden 1000 betayı görmek için bi süre bekleyip öyle test vermek gerek. Artışınız bu şekilde giderse 2000 beta civarı kese görülebiliyormuş. aile hekimliğinde kan verdim. Kese görünmeyen dönemde gitmedim. Kanamam olunca doktora gittiğimde 4000 civarıyken keseyi gördük.Çok sağolun şu an içimi öyle ferahlattınız ki allah razı olsunnormal yani öyle mi oh be şükür
18 Aralık 5. Gün embriyo transferinin 5. Günü kanda 68 i gördüm fakat 20 aralıkta farklı bir hastanede 85 gördüm bu farklılık hastane kaynaklı olabilir mi. Siz ne durumdasınızTesti erken yaptıgım için pişmanım biraz ama bilemedim işte pozitif çıkacağına hiç ihtimal vermemiştimm. Daha geç öğrenseydim bu stresi yaşamazdım
Hayr cok güzel yükselmiş 3gunde yaptigin icin 22.96 çarp 3'e çıkan sonuctanda yüksek, yani guzel degerlerinArkadaşlar merhaba 3 gün önce idrar testimde ikinci silik çizgiyi gördükten sonra hemen kan verdim değerim 22,96 çıktı. Bugün,yani 3 gün sonra tekrar verdim 76,43 çıktı. Değerim az mı yükselmiş ? Tecrübelerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Bu şekilde hcg değeri ilerleyen var mı ? Ara ara kahve-açık pembe arası lekelenmelerim oluyor. Çok korkuyorum tecrübesi,bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?