Beta Hcg değerime bakar mısınız lütfen

Pisipisi16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
90
26
38
31
Arkadaşlar merhaba 3 gün önce idrar testimde ikinci silik çizgiyi gördükten sonra hemen kan verdim değerim 22,96 çıktı. Bugün,yani 3 gün sonra tekrar verdim 76,43 çıktı. Değerim az mı yükselmiş ? Tecrübelerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Bu şekilde hcg değeri ilerleyen var mı ? Ara ara kahve-açık pembe arası lekelenmelerim oluyor. Çok korkuyorum tecrübesi,bilgisi olan var mı ?

Lekelenmeniz için progestan kullanıyor musunuz? 2 günde 2 katı kadar artış olması normal karşılanıyor

3.gün için bence güzel artışın. Benim kan verdiğim ilk gün 37 çıktı. Bir gün ara verip 3.gün verdiğimde 103 cıktı. Tam 2 katı şeklinde artmasını bekleme. Önemli olan düzenli artması. Benim ilk gebeliğimde de tam 2 katı artmadı, hiçbir sorun da yoktu. Tebrik ederim bu arada

Allah razı olsun canım benim. Arkadaşım diyor 1000 lerde olması lazım filan diye o kadar canım sıkıldı ki

Çok sağolun şu an içimi öyle ferahlattınız ki allah razı olsun normal yani öyle mi oh be şükür

Çok sağolun şu an içimi öyle ferahlattınız ki allah razı olsun normal yani öyle mi oh be şükür
Tabiki normal,öyle birden 1000 betayı görmek için bi süre bekleyip öyle test vermek gerek. Artışınız bu şekilde giderse 2000 beta civarı kese görülebiliyormuş. aile hekimliğinde kan verdim. Kese görünmeyen dönemde gitmedim. Kanamam olunca doktora gittiğimde 4000 civarıyken keseyi gördük.

Testi erken yaptıgım için pişmanım biraz ama bilemedim işte pozitif çıkacağına hiç ihtimal vermemiştimm. Daha geç öğrenseydim bu stresi yaşamazdım

Testi erken yaptıgım için pişmanım biraz ama bilemedim işte pozitif çıkacağına hiç ihtimal vermemiştimm. Daha geç öğrenseydim bu stresi yaşamazdım
18 Aralık 5. Gün embriyo transferinin 5. Günü kanda 68 i gördüm fakat 20 aralıkta farklı bir hastanede 85 gördüm bu farklılık hastane kaynaklı olabilir mi. Siz ne durumdasınız

Hayr cok güzel yükselmiş 3gunde yaptigin icin 22.96 çarp 3'e çıkan sonuctanda yüksek, yani guzel degerlerin

5. Gün embriyosu transfer tarihi 13 Aralık
Transferin 5. Günü 18 Aralık 68 beta
Transferin 10. Günü 23 Aralık 443 beta
Transferin 17 günü 30 Aralık 12.543 beta
Arada geçen 1 hafta için Çok fazla bir artış oldu sizce kötü bir şeyler mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…