Beta hcg değerime bakar mısınız

gozdekvrk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
77
8
1
Merhaba beta hcg değerim
8 mayısda : 3.67
10 mayısda : 20
12 mayısda : 55.91
14 mayısda : 79.48
16 mayısda : 106.20

Henüz regl olmadım regl günüme 1 gün var arkadaşlar ve değerlerim bu şekilde son iki değerim 1buçuk katında artıyor normal regl günü geçmeden 2 kat artmaması
Endişe ediyorum
İdrar testinde silik kırmızı bir tık daha belirgin keseye düşmeden net kırmızı olmazmış öyle biliyorum
Artık nasıl ben sürekli iki güne

Merhaba beta hcg değerim
8 mayısda : 3.67
10 mayısda : 20
12 mayısda : 55.91
14 mayısda : 79.48
16 mayısda : 106.20

Henüz regl olmadım regl günüme 1 gün var arkadaşlar ve değerlerim bu şekilde son iki değerim 1buçuk katında artıyor normal regl günü geçmeden 2 kat artmaması
Endişe ediyorum
İdrar testinde silik kırmızı bir tık daha belirgin keseye düşmeden net kırmızı olmazmış öyle biliyorum
Artık nasıl ben sürekli iki güne
Başta güzel artmış aslında ama son ikisinde biraz az artmış gibi %60 üstü artması gerekiyor son iki değerin bu yüzdenin biraz altında . Doktor bişey demedi mi

Regl henüz geçmedi reglfen 1 hafta sonra sonuçlar daha net belirlermiş böyle bir bilgi biliyor musunuz acaba
Doğrudur canım valla tam bilmiyorum bende senin gibi regle 6 gün kala öğrenmiştim öyle çok yüksek değerlerim yoktu
33.87
97.05
175.96 çıkmıştı ondan sonra bi daha vermedim geçen pazartesi vermiştim en son yarın doktor kontrolüm var bakalım kaç çıkarsa regl 6 gün gecikti

Regl henüz geçmedi reglfen 1 hafta sonra sonuçlar daha net belirlermiş böyle bir bilgi biliyor musunuz acaba
Çok sağolun 💗
Doğrudur canım valla tam bilmiyorum bende senin gibi regle 6 gün kala öğrenmiştim öyle çok yüksek değerlerim yoktu
33.87
97.05
175.96 çıkmıştı ondan sonra bi daha vermedim geçen pazartesi vermiştim en son yarın doktor kontrolüm var bakalım kaç çıkarsa regl 6 gün gecikti
kaç gün aralıklarla vermiştiniz

33.87
97.05
Merhaba son durumunuz nedir bende benzer bir durum yaşıyorum

Back
X