Başta güzel artmış aslında ama son ikisinde biraz az artmış gibi %60 üstü artması gerekiyor son iki değerin bu yüzdenin biraz altında . Doktor bişey demedi miMerhaba beta hcg değerim
8 mayısda : 3.67
10 mayısda : 20
12 mayısda : 55.91
14 mayısda : 79.48
16 mayısda : 106.20
Henüz regl olmadım regl günüme 1 gün var arkadaşlar ve değerlerim bu şekilde son iki değerim 1buçuk katında artıyor normal regl günü geçmeden 2 kat artmaması
Endişe ediyorum
İdrar testinde silik kırmızı bir tık daha belirgin keseye düşmeden net kırmızı olmazmış öyle biliyorum
Artık nasıl ben sürekli iki güne
1 hafta sonra tekrar kan vermemi istediBaşta güzel artmış aslında ama son ikisinde biraz az artmış gibi %60 üstü artması gerekiyor son iki değerin bu yüzdenin biraz altında . Doktor bişey demedi mi
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel bir şekilde artmaya devam eder1 hafta sonra tekrar kan vermemi istedi
Regl henüz geçmedi reglfen 1 hafta sonra sonuçlar daha net belirlermiş böyle bir bilgi biliyor musunuz acabaHayırlısı olsun canım inşallah güzel bir şekilde artmaya devam eder
Doğrudur canım valla tam bilmiyorum bende senin gibi regle 6 gün kala öğrenmiştim öyle çok yüksek değerlerim yoktuRegl henüz geçmedi reglfen 1 hafta sonra sonuçlar daha net belirlermiş böyle bir bilgi biliyor musunuz acaba
Çok sağolunRegl henüz geçmedi reglfen 1 hafta sonra sonuçlar daha net belirlermiş böyle bir bilgi biliyor musunuz acaba
kaç gün aralıklarla vermiştinizDoğrudur canım valla tam bilmiyorum bende senin gibi regle 6 gün kala öğrenmiştim öyle çok yüksek değerlerim yoktu
33.87
97.05
175.96 çıkmıştı ondan sonra bi daha vermedim geçen pazartesi vermiştim en son yarın doktor kontrolüm var bakalım kaç çıkarsa regl 6 gün gecikti
İki gün araylaÇok sağolun
kaç gün aralıklarla vermiştiniz
İnşallah güzel haberler alırsnız sevindim sizin adınızaİki gün arayla
İnşallah ikimizde güzel haberler alırızİnşallah güzel haberler alırsnız sevindim sizin adınıza
Merhaba son durumunuz nedir bende benzer bir durum yaşıyorumDoğrudur canım valla tam bilmiyorum bende senin gibi regle 6 gün kala öğrenmiştim öyle çok yüksek değerlerim yoktu
33.87
97.05
175.96 çıkmıştı ondan sonra bi daha vermedim geçen pazartesi vermiştim en son yarın doktor kontrolüm var bakalım kaç çıkarsa regl 6 gün gecikti
İki gün önce kalp atışını duydum çok şükürMerhaba son durumunuz nedir bende benzer bir durum yaşıyorum
Ben de pazartesi duymak için gideceğim inşallah. Bebeklerimiz sağlıkla gelsinİki gün önce kalp atışını duydum çok şükür
Amin canım benim karından bakıldıBen de pazartesi duymak için gideceğim inşallah. Bebeklerimiz sağlıkla gelsinkarından mı baktılar , alttan mı
Çok sevindim bende salı gideceğim kimyasal riski var dedi sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallahİki gün önce kalp atışını duydum çok şükür
Sizin değerleriniz kaç kiÇok sevindim bende salı gideceğim kimyasal riski var dedi sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah
106 dan 38 saatte 123’e yükseldi doktor alttan incelemeyle kimyasal gebelik olabilir kanaman başlayabilir demiş salı günü gideceğim inşallah değerlerim yükselmiş olur ilk denememiz ilk gebeliğim benimSizin değerleriniz kaç ki
Merhaba sizin durumunuz nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?