• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG Değerime bakar mısınız

Benimde son adet tarihime göre bebek daha büyük olması grekiyor dedi doktor ama geç döllenme olmuş olabilir dedi bnce geç döllenme olmustur
Evet canım geç döllenme oluyor takibini yap yükselişlerde bir sorun yoksa bir sıkıntı yoktur bizde bir hafta geç gördük geç duyduk kalp atışını dert etme hamileliğinin tadını çıkar 💕

Gece gece içimi rahattınız sağolun biliyorum ama bazen birinden daha duymak bile rahatlatıyor 🙏🙏🙏
Keseyi ve kalp atışını gördükten sonra beta hcg değerinin bi önemi kalmıyor aslında şuan için sağlıklı bi gebelik kalp atışı duyulduktan sonra boşuna kafanızı karıştırmayın gebeliğin tadını çıkarın

Kızlar son adet tarihim 19 Ağustos'tu. Yumurtlamayı da 30 Ağustos gibi gördüm. Beta degerim 99.4 çıkmış sizce nasıl? 4 haftalık gebe sayılıyorum son adet tarihine göre hesaplanıyormuş. Bana biraz değer düşük gibi geldi. 200 falan bekliyordum
Benim de regl tarihim aynı benim betam bugün 30 çıktı sizin gebe iyi çıkmış geçen hafta hemde

Değerin kaç çıktığı önemli değil herkeste bir olmaz çünkü kaç gün sonra yerleşti bebek bunu net olarak bilemeyiz değişiklik gösterebiliyor. Kiminin ilişkiden 5 gün sonra kiminin 8 gün sonra yerleşip beta yükselmeye başlıyor mesela. Bu sebeple ilk değer için bir şey demek mümkün değil. Önemli olan 2 günde bir en az yüzde 60 oranında artış olması

Eklentiler

• IMG_20250919_110940.webp
    IMG_20250919_110940.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 34
Back
X