Beta hcg değerinde az yükseliş

Hamile5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
6
1
1
30
Kozlar merhaba. 5 haftalık hamileyim. Kesem kontrolde gözüküyor. Sonuçlarım iki gün arayla 4366 dan 5921 e çıktı. Doktor hamileliği sonlandırmam gerek dedi. Sonradan şansımızı deneyelim dedi. Hastaneye yatırdı. Kürtaj yapacağım derse kabul etmeli miyim. Akıntım ağrım Yok.

Değeri beğenmemiş. Düşermiş benim için kötü olurmuş. Burada herkese aynı şeyi yapıyor lakin düşük yapmaktan korkuyorum direk aldırmak ta istemiyorum.

Ben olsam bi başka doktora daha giderdim. Pat diye hiç bir belirti kanama vs yokken doktor değerleri beğenmedi diye kurtaj ilk tercihim olmazdı asla

Başka doktora daha gidin lütfen tek doktor ile sabit kalmayın.

Bugün çıktım hastahaneden sabah alacağını söyledi değerlerim normal yükselmiyormuş. Reddettik yarın öteki doktora gidicez. Burada sadece iki doktor var ve bugün acil dediğimiz halde bakmak istemedi. Yarın bakacak. Bana şans dileyin KıZlar

Nasil doktorlar var yarabbim tatlim az yükseliş değil birde ikiz mi tek mi onuda sorayim sana

Bugün çıktım hastahaneden sabah alacağını söyledi değerlerim normal yükselmiyormuş. Reddettik yarın öteki doktora gidicez. Burada sadece iki doktor var ve bugün acil dediğimiz halde bakmak istemedi. Yarın bakacak. Bana şans dileyin KıZlar

böyle birşeyi ilk kez duyuyorum. benimki de yükselmedi ve değerim sana göre oldukça düşük. buna rağmen doktor böyle bir konuyu açmadı bile. üstelik iki doktorla görüştüm, normal de olabilir bir daha bakalım dendi. acele etme.

Tek kese var ve onu besleyen kese var. Sürekli alttan bakıyor ve hiç birşey söylemiyor. Sadece kan değerim yükselmediği için dedi. Hakkarideyiz en yakın van var ve üç saatten fazla sürüyor. Gitmek istediğimi söyledim düşük yaparsan rahimin yırtılır tüpün patlar hamile kalma şansın azalır dedi. Memlekete gitmek istiyorum eşim izin alamıyor tek başıma gitmeye korkuyorum. Yarın öteki doktor iyi birşey der umarım

Tek kese var ve onu besleyen kese var. Sürekli alttan bakıyor ve hiç birşey söylemiyor. Sadece kan değerim yükselmediği için dedi. Hakkarideyiz en yakın van var ve üç saatten fazla sürüyor. Gitmek istediğimi söyledim düşük yaparsan rahimin yırtılır tüpün patlar hamile kalma şansın azalır dedi. Memlekete gitmek istiyorum eşim izin alamıyor tek başıma gitmeye korkuyorum. Yarın öteki doktor iyi birşey der umarım
Başka doktor da baksın ben gelmiştim hakkariye..evet vanla arası bayagi var
Insallah guzel haberlerini aliriz canim

Kızlar 1,20 de hamilelik olur mu yoksa iki ay önce bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum adet gördüm. Genede çıkarım değerlerde

Back
X