Beta hcg değerine göre kaç haftalık hamile oluyorum yardııım??

Esra61-

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
90
29
8
31
Kızlar doktora gittim doktor kesen oluşmuş hayırlı olsun şimdilik bir sorun gözükmüyor dedi ama kaç haftalık sorduğumda daha çok Yen'i kesin bişey diyemem dedi beta hcg değerim 3448.10 çıktı bilenler var mı çok merak diyorum on gün sonra kontrole gel dedi çok heyecanlı yardım edim lütfen

Öncelikle Rabbim sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah canım tahminen bebisin 5-6 haftalık :)

Öncelikle Rabbim sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah canım tahminen bebisin 5-6 haftalık :)
Evet bende 5-6 diye tahmin ettim ama doktora kaç haftalık diye sorduğumda daha çok Yen'i 2-3 haftalık dedi kafam karıştı benimde neden öyle dedi ki acaba ki eğer doktorun dediği doğru ise beta hcg değerim yüksek olmuyor mu daha iki üç haftalık bebeye göre kafam karıştı sizce durum nedir

Yok canım saçmalamış eğer öyle bişey dediyse acaba satindan sonramı hesalapladi dicem öyle olsa 4 demesi lazım ve kese gozukmus kese zaten 5-6 haftada belli olur ve değerin yüksek zaten 2-3 Haftalık olması imkansız sen takılma fazla keyfini çıkar :)

Dimi bencede öyle olmuş olabilir hayırlısı inşallah aralık 6da kontrolüm var inşallah sorun çıkmaz çok heyecanlı

Canim o hastahanenin degerkeri farkli demekki yoksa bn 857,70 degerki 4 hafta oldgmu ogrendmmm

Dimi bencede öyle olmuş olabilir hayırlısı inşallah aralık 6da kontrolüm var inşallah sorun çıkmaz çok heyecanlı
Amin canım inşallah rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin Rabbim ben ve benim gibi isteyen herkesede nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…