• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degerinin az yukselmesi

uyildirim3

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2019
9
1
6
35
25 temmuzda 2 adet dondurulmus embriyo (5 gunluk) transferim yapildi.4 eylulde kan testi yapildi beta hcg 120 geldi. 2 gun sonra 6 eylulde tekrar test yapildi beta hcg 147 geldi.artmis ama artis cok yuksek degil.bu sekilde artisi dusik olup hamile kalan oldumu ?

25 temmuzda 2 adet dondurulmus embriyo (5 gunluk) transferim yapildi.4 eylulde kan testi yapildi beta hcg 120 geldi. 2 gun sonra 6 eylulde tekrar test yapildi beta hcg 147 geldi.artmis ama artis cok yuksek degil.bu sekilde artisi dusik olup hamile kalan oldumu ?
Moralini bozmak istemem ama ben hamile kaldım bir şekilde 8-9haftaya geldik kese kalp atışı hepsini gördük ama sonuç düşük tabiki.. Doktorları en basından beri olmaz devam etmez dediler ben ısrarla bekledim.. Umarım sende de boylr olmaz..

Merhaba, umarım 2 gün sonra tekrar yaptırdığında değer 2 katına çıkmış olur. Benim tüp bebek denemesinde 7. Günde beta 22 çıkmıştı. 9. Günde tekrar yapınca 29 çıktı. Daha sonra düşmeye basladi, kimyasalları gebelik olmuştu.

Kan verdiğiniz merkez ve saat aynı mı

Kızlar bısey sorabılır mıyım
14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
4+2de keseyı gördüm bu sonuclar ıyımı artmada bı sıkıntı var mı?

Kızlar bısey sorabılır mıyım
14 eylül 252,
18 eylül 1513,
23 eylül 9385,
25 eylül 14.625
4+2de keseyı gördüm bu sonuclar ıyımı artmada bı sıkıntı var mı?
Sizce sikinti mi var bu degerlerde? Katlaya katlaya gitmis iste, keseyi de gormussunuz allah tamamina erdirsin. Daha ne olsun

Degeri 20 ye cikip inen arkadasimiz yazmis. Ve daha ayni kaderi yasayanlar. Sizin degerlerinizin masallahi var, bu gayet ortada zaten iyi dileklerde de bulundum. evham yapmaniza gerek yok onu belirtmek istedim. Bir hafta olmadi ben de kayip yasadim ve ben de en fazla 20leri gordum. Endise etmeniz gereken bir sey yok yani tadini cikarin sukredin.

Degeri 20 ye cikip inen arkadasimiz yazmis. Ve daha ayni kaderi yasayanlar. Sizin degerlerinizin masallahi var, bu gayet ortada zaten iyi dileklerde de bulundum. evham yapmaniza gerek yok onu belirtmek istedim. Bir hafta olmadi ben de kayip yasadim ve ben de en fazla 20leri gordum. Endise etmeniz gereken bir sey yok yani tadini cikarin sukredin.
Cok kırıcı bı sekılde yazdıgınızı anladım ya da bana oyle geldı sizede gecmis olsun ınsALLAH tekrar kayıp yasamazsınız

Cok kırıcı bı sekılde yazdıgınızı anladım ya da bana oyle geldı sizede gecmis olsun ınsALLAH tekrar kayıp yasamazsınız

Kusura bakmayin. Sizi kirmak istemezdim belki usluptan kaynaklanmistir. Simdi ben de cok uzuldum. Her sey gonlunuzce olsun insallah 💐

Benim de benzer bir durumum olmuştu, başlık açtım hatta.

Şu an 45 günlük biri yanımda yatıyor, diğeri salonda. İnşallah sizin de güzel sonuçlanır ♥

Canım moralini bozmak istemem ama genelde 2ye katlamadıgında kimyasal gebelik oluyor bir kere yaşadım 33 96 176oldu sonra yükselmedi ve düştü zaten 176 olduğunda doktorum düşecek dedi ama kimsayalsa eğer ki inşallah değildir canım sebebini Araştır benim sebep T rahim çıktı ve ameliyat oldum

Back
X