Ilk ogrendigini deger degil iki gunde en az %60 artip artmamasi onemliArkadaşlar merhabalar. Dün test yaptırdım sağlık ocağından gecikmemin 9. Günüydü. Beta hcg değerim 165 çıktı. Doktor düşük dedi tekrar test istedi. Ben çok telaşlandım bu durumu yaşayan var mı
Canım benim de adetim hiç gecikmez di ve 4 gün gecikti kan verdim 20.1 çıktı hamileyim ama benim iki kimyasalım vardı doktorum kimyasal olabilir dedi 2 günde bir test verdim arttı ve bebeğim daha yeni yerleşiyormuş megersem sonra artı hep şu an 5 aylık olucam senin ki de güzel çıkmış takip et 2 günde bir inşallah güzel işlerler içini ferah tut kötü düşünme hiç bir zamanArkadaşlar merhabalar. Dün test yaptırdım sağlık ocağından gecikmemin 9. Günüydü. Beta hcg değerim 165 çıktı. Doktor düşük dedi tekrar test istedi. Ben çok telaşlandım bu durumu yaşayan var mı
Bbenim de 9.5 dan iki gün sonra 34 oldu. Bat günümde 34 tü yani. Bat gününden iki gün geçti bugün ama göğüs hassasiyetim azaldı karın şişkinliği de öyle. Modum düştü. Normal mi sence? Sana olmuş muydu böyle canımCanım benim de adetim hiç gecikmez di ve 4 gün gecikti kan verdim 20.1 çıktı hamileyim ama benim iki kimyasalım vardı doktorum kimyasal olabilir dedi 2 günde bir test verdim arttı ve bebeğim daha yeni yerleşiyormuş megersem sonra artı hep şu an 5 aylık olucam senin ki de güzel çıkmış takip et 2 günde bir inşallah güzel işlerler içini ferah tut kötü düşünme hiç bir zaman
Gecikme süresinde göre bir tık düşük olduğu için garanti olsun diye artış kontrolü istemiştir. Olumsuz düşünmeyin hemenArkadaşlar merhabalar. Dün test yaptırdım sağlık ocağından gecikmemin 9. Günüydü. Beta hcg değerim 165 çıktı. Doktor düşük dedi tekrar test istedi. Ben çok telaşlandım bu durumu yaşayan var mı
Benim hiç ağrım sızım yoktu ve hala yok onlara takılma içini ferah tut artık hamileyim deBbenim de 9.5 dan iki gün sonra 34 oldu. Bat günümde 34 tü yani. Bat gününden iki gün geçti bugün ama göğüs hassasiyetim azaldı karın şişkinliği de öyle. Modum düştü. Normal mi sence? Sana olmuş muydu böyle canım
Pozitifsin canım senKizlar merhaba adet tarihim bir hafta kadar gecikti bu gün evde test yaptım iki tane ikisi de silik çizgi çıktı. Kan testi verdim 73 cikti sizce hamilelik varmıPazartesi doktara gidicem ama çok heyecan yaptım yaşayan var mı acaba
benim değerim yüksek çıktı ama iki günde bir ikiye katlamıyor çok az artıyor maalesefArkadaşlar merhabalar. Dün test yaptırdım sağlık ocağından gecikmemin 9. Günüydü. Beta hcg değerim 165 çıktı. Doktor düşük dedi tekrar test istedi. Ben çok telaşlandım bu durumu yaşayan var mı
Sonuç ne olduPozitifsin canım sen
benim değerim yüksek çıktı ama iki günde bir ikiye katlamıyor çok az artıyor maalesef
Kese göründü ama 6 haftalık olan gebeliğimde kese şu an 4,5 hafta olarak uyumlu bebek daha gprunmedi doktor bi hafta sonra tekrar bakıcaz dedi kese büyümezse düşük için ilaç vericem dediSonuç ne oldu
Çöl üZüldüm bnmde 101 den 97 ye düştü endişeleniyorumKese göründü ama 6 haftalık olan gebeliğimde kese şu an 4,5 hafta olarak uyumlu bebek daha gprunmedi doktor bi hafta sonra tekrar bakıcaz dedi kese büyümezse düşük için ilaç vericem dedimuhtemelen sağlıklı bi gebelik değil dedi
Bende çok tedirginim migdem bulanmaya başladı bi kaç gündür ama belki psikolojiktir diye düşünüyorum bayramdan sonra kontrolüm var inşallah bebişlerimşz sağlıkla gelirlerÇöl üZüldüm bnmde 101 den 97 ye düştü endişeleniyorum
İnş ya bende bugün gidicemBende çok tedirginim migdem bulanmaya başladı bi kaç gündür ama belki psikolojiktir diye düşünüyorum bayramdan sonra kontrolüm var inşallah bebişlerimşz sağlıkla gelirler
Artis onemliymis aslinda ama bende 40 la ogrendimKizlar merhaba adet tarihim bir hafta kadar gecikti bu gün evde test yaptım iki tane ikisi de silik çizgi çıktı. Kan testi verdim 73 cikti sizce hamilelik varmıPazartesi doktara gidicem ama çok heyecan yaptım yaşayan var mı acaba
Maalesef düşük yaşadımArtis onemliymis aslinda ama bende 40 la ogrendimiki gun sonra 156 ydi, yarin 3.ye baktiricam sonra saglik ocagina gidicem
İnsallah saglikla ilerler sizin de benimde
Cok gecmis olsun, inşallah onumuzdeki aylarda guzel haberi alirsinizMaalesef düşük yaşadım
Umarım çok teşekkür ederimCok gecmis olsun, inşallah onumuzdeki aylarda guzel haberi alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?