Merhaba benim de hamileliğimin 30. Gunu beta hgc 15665 cıktı normal mi ?
Merhaba benim de hamileliğimin 30. Gunu beta hgc 15665 cıktı normal mi ? Sana ne dedi dr.
Kızlar ben de dün kan testi yaptırdım HCG 15.000 çıktı. sizce bi sorun mu var? Cuma günü doktora gidicem. sat 19 ağustos. 6. haftama girdim. 6. hafta olduğu için normal mi acaba. bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa çok mutlu olurummm
Merhaba ben de yeni öğrendim hamile olduğumu :) hcg testim 800 den birden 2187 ye fırladı. belki ikiz olabilir dediler. 2 gün sonra usg gireceğim bakalım ne olacak :) benim sat 18 eylül ama galiba geç döllenme. siz gittiniz mi dr a ne dedi acaba size??
Evet 11. haftamıza girdim tek kese çıktı ikiz değilmiş :) inşallah sizden de alırız güzel haberler
Tekrar merhaba :) gittik dr 5 haftalıkmış bizim ufaklık göremedik ama kese epey büyümüş. inşallah haftaya göreceğiz. besin kordonu oluşmaya başlamış ama göremedik diye çok üzüldüksiz kaçıncı hafta gördünüz ve kalp atışını duydunuz??
sakın stres olmayın benim ki 7+3 te anca görüldü
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. bu arada bebğinizin muhtemel doğum tarihi benimkiyle aynı :) Yay burcu olacak desenize. Bir yay burcu olarak derim ki Allah size kolaylık versin :))) ve Allah sizi ayırmasın...
Zor mudur yay burcu kızı :)
benimde 2000 çıktıı kızlarr ikiz mi dersinizz
kızlar merhaba konuyu baştan sona okudum.. 5 haftalıkken genelde 6000 7000 beta hcg çıkmış. ama benim 5+5teyken 25.299 du. normal mi bu sizce? 5+6da da yani ertesi gün ultrasonda tek kese göründü embriyo görünmedi doktor daha erken normal görmememiz dedi ama hcg değer çok yüksek dğeil mi? bir sıkıntı mı var demek bu?
benim değerime göre dusunecek olursak sorun değıl gıbı duruyor ama çogul olabılır yanı kesesı sonradan 2 ye çıkanlar varmöıs veya tek kese iki bebek olanlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?