- 30 Mart 2023
- 15
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi calikusufiruze
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanka bakıldı bende anlamadımBeta hcg Nin yanında neden idrar yazıyor kanda bakılmadı mı
5 gün önce idrar test yaptım evde iki defa negatif çıkmıştı, bugün de kan vermeden yine ultrasonla baktılar kese falan hicbisi yoktune guzel hamilesiniz
Bu değer hamile olduğunuzu gösteriyor gözünüzaydınKanka bakıldı bende anlamadım![]()
kac gun gecikme olmustu5 gün önce idrar test yaptım evde iki defa negatif çıkmıştı, bugün de kan vermeden yine ultrasonla baktılar kese falan hicbisi yoktukac g
6 gün gecikme oldu, yani idrar testi yaptığımda 2 gün gecikmem vardı ya bir ya ikikac gun gecikme olmustu
Yaaaaa aşırı heycanlaniyorum bir yandan da korkuyorum kese görmedim yaBu değer hamile olduğunuzu gösteriyor gözünüzaydınkadın doğumdan randevu alabilirsiniz
Sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum bilemiyorum benim de kafam çok karıştı yarın arıcak bakalım doktor ne dicekhmm gec dollenme desem kanda cikan degerde baya yuksek cikmis
testte cikmayabilir cnm kanda ciktiysa vardir var yani insallah bi sorun yaşamazsinSabah tekrar test yapmayı düşünüyorum bilemiyorum benim de kafam çok karıştı yarın arıcak bakalım doktor ne dicek![]()
İnsallahhhhtestte cikmayabilir cnm kanda ciktiysa vardir var yani insallah bi sorun yaşamazsin
Kese görmek için en az 1000 olması gerekiyor o da vajinal ultrason için, karından ultrason için daha da yüksek olması gerekiyor, görülür inşallah 1 hafta içindeYaaaaa aşırı heycanlaniyorum bir yandan da korkuyorum kese görmedim ya
evet cnm darisi bana ve butun isteyen herkese insallahİnsallahhhhçok teşekkür ediyorum bu değerler gebelik diyorsunuz öyle mi
İnsallahh rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah isteyen herkese nasip etsin dizinde alalım haberlerinizi inşallah canımevet cnm darisi bana ve butun isteyen herkese insallah
Ay çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinKese görmek için en az 1000 olması gerekiyor o da vajinal ultrason için, karından ultrason için daha da yüksek olması gerekiyor, görülür inşallah 1 hafta içinde
amin cnm amin insallah bekirtiler varmiydiİnsallahh rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah isteyen herkese nasip etsin dizinde alalım haberlerinizi inşallah canım![]()
Bu ay aşırı midem bulaniyordu sürekli ağzıma afedersiniz kusmuk geliyordu çok hasta gibiydim ama idrar testi yapınca negatifi görünce psikolojikmen bunları yasadigimi düşünmüştümamin cnm amin insallah bekirtiler varmiydi
tadaviylemi yoksa kendiligindemi oldu cnm benim sorun yokken 5 yildir olmuyodaBu ay aşırı midem bulaniyordu sürekli ağzıma afedersiniz kusmuk geliyordu çok hasta gibiydim ama idrar testi yapınca negatifi görünce psikolojikmen bunları yasadigimi düşünmüştüm