Beta hcg değerleri ??

Tugraderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
515
209
53
28
29 eylül salı günü beta hcg 26.9 çıkmıştı 1 ekim perşembe günü 94 çıktı sizce nasıl iki kat artmış evet ama sağlık ocağındaki hemşire şüpheli dedi boş gebelik ya da kimyasal da olabilir çnkü adetin çok geçmiş dedi yükselip sonradan degeri düsen oldu mu acaba

29 eylül salı günü beta hcg 26.9 çıkmıştı 1 ekim perşembe günü 94 çıktı sizce nasıl iki kat artmış evet ama sağlık ocağındaki hemşire şüpheli dedi boş gebelik ya da kimyasal da olabilir çnkü adetin çok geçmiş dedi yükselip sonradan degeri düsen oldu mu acaba
Kese gözükene kadar şüpheli diyecekler o yüzden takmayın yükseliş 10 gün geçsin tekrar kan testi yaptırın duruma göre hcg miktarına göre ultrasona girersiniz

Benimde Eylül 18inde 2adet embriyo transferi yapıldı. 12gün sonra beta hcg değerim 59.43 çıktı şuan 17.gündeyim yarın doktora kontrole gideceğim. Sizce hamilemiyim çok merak ediyorum. Doktorum gebesiniz dedi değerlerim nasıl normalmi yüksekmi??

Benimde Eylül 18inde 2adet embriyo transferi yapıldı. 12gün sonra beta hcg değerim 59.43 çıktı şuan 17.gündeyim yarın doktora kontrole gideceğim. Sizce hamilemiyim çok merak ediyorum. Doktorum gebesiniz dedi değerlerim nasıl normalmi yüksekmi??
Degere gore gebelik pozitif. Onemli olan artik degerin guzelce yukselmesi ve kesenin gorulmesi kese de beta 1500-3000 arasinda iken gorunuyor. İnsallah saglikla ilerler

Kese göründükten sonra bebeğin kalp atışını duyamadık. Şuan 5hafta beşgünlük normalmi. Ne zaman duyulması gerekiyor. Endişe etmeme gerek var mı. Yardımlarınızı bekliyorum

Back
X