Beta hcg değerleri

Merhaba kizlar benim beta hcg artisim 2 gun aralikli olarak
66
117
304
621
923
1039
İyi giderken son cok az artmis sizce anormal bi durummu
Siz de çok fazla baktırmışsınız betaya bence ilk iki önemli 2 katı artması ben ultrasona girdim ve bebeğimi gördüm şimdi 7 haftadayım benimde yavaş artmıştı

Siz de çok fazla baktırmışsınız betaya bence ilk iki önemli 2 katı artması ben ultrasona girdim ve bebeğimi gördüm şimdi 7 haftadayım benimde yavaş artmıştı
Benim biraz lekelenmem oldu kahve rengi azicik ama agrim cok sizdede oldumu benimki tup bebek oldugu icin 2 gunde bir kan aliyorlar

Merhaba ne kadar yavaş artmıştı siz de ? Benim 3705’ten 24 saat sonraki değerim 4111 olmuştu ve keseyi görmüştük 5+2’de şuan 6+2’deyim yarın kontrolüm var kese yamuk yuvarlak değil dedi düşük olabilir falan dedi değerlere bakacak bakalım

benim %50 arttı Kontrolünüz geçmiş olmalı sonucunuz nedir

benim %50 arttı Kontrolünüz geçmiş olmalı sonucunuz nedir
Kese büyümüş kese ile ilgili söyledikleri artık geçerli değil yuvarlak ve büyümüş fakat değerim normalden az arttığı için yine de artmaya devam ettiği için progestanı kullanmaya devam edicem, kesenin etrafı kanama ile dolu simsiyahtı ultrasonda

Merhaba bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah benim adet gününden 3 gün gecikti kan testi yapsam belli olur mu acaba normalde asla gecikmez aksine 1. 2 gün erken olurum

Merhaba bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah benim adet gününden 3 gün gecikti kan testi yapsam belli olur mu acaba normalde asla gecikmez aksine 1. 2 gün erken olurum
Hepimiz inşallah
Varsa kesin çıkar bence ben 6 gün kala öğrenmiştim kan değerim de 4.52 çıkmıştı regl günü yaptırdığımda da 235 gibi bişey çıkmıştı

Hepimiz inşallah
Varsa kesin çıkar bence ben 6 gün kala öğrenmiştim kan değerim de 4.52 çıkmıştı regl günü yaptırdığımda da 235 gibi bişey çıkmıştı
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bugün kan vericem gecikmenin 4.gunu inşallah pozitiftir 3 yıldır bekliyorum

Sizin içten kanama olmuş progestanı bütün kanaması olanlar kullanıyor düşük tehlikesi olanlara takviye veriliyor

Kızlar merhaba 4+5 haftalıkken test yaptırdım hcg değeri 16400 çıktı. Doktor çok yüksek olduğunu söyledi. Ultrasonda tek bir kese göründü. Korkuyorum bir terslik olacak diye böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…