Beta hcg degerleri

Ben 31. gün öğrendim ama regl dönemim 26 günde bir, öğrendiğimde 4000 küsürlerdeydi.

Merhaba,
Bende dün öğrendim hamile olduğumu dün adet günmdü 1501 çıktı değerim. İkiz olabilir mi diye düşünüyoruz hatta. Ama bugün sabah doktora gittim henüz tek kese göründü.

ben şuan 6+1 hamileyim 5 haftalıkken beta hcg değerim 10,563 bana cok yüksek gelmişti ama normal dedi.

Adetten 15 gün sonra 421 di . Ama benimki geç döllenme

Kizlar bu hcg degerleri nasil oluo ya nolur biri anlatsn bana ben aşılama oldum sabirsiz davranip adetimden 6 gun once test yaptim 0.848 cikti ne yapmaliyim

Merhaba kızlar bugün tahlil sonucu aldım ama anlayamadım bilen yardımcı olursa sevinirim değeri göremedim

Eklentiler

• 7C4BE1DF-45A7-4184-9902-2EC04E1DC489.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 1.930
Merhaba kızlar bugün tahlil sonucu aldım ama anlayamadım bilen yardımcı olursa sevinirim değeri göremedim
Hayirli olsun canm. Beta-HCG >1000 yazıyor. Orasi degerin. Tam yazilmamis binden buyuk demis sadece nedense. Ama demirin fln düşük cikmis kan hapina fln baslatir muhtemelen. Hayirli ugurlu olsun saglikla devam etsin insaallah..

Teşekkür ederim cevaplar için Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Pazartesi dr a uğrayacağım kan vs için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…