- 26 Ocak 2011
- 100
- 6
- 96
Canim 6 haftalik beta 2000 normalmiymis ne dedi dr bnm de hemen hemen oyle haftasi dr cok dusuk dedi duser dedi
normal dedi cnm ve çok şükür kalp atisini duydumCanim 6 haftalik beta 2000 normalmiymis ne dedi dr bnm de hemen hemen oyle haftasi dr cok dusuk dedi duser dedi
5 hafta kac gunluktu cnm bu deger dr normal demismiydi?benim 5 haftalık 1528 di. :)
6 hafta kac gunde duydun cnm?6 haftadan okce bebegi gormusmuydunz peki?normal dedi cnm ve çok şükür kalp atisini duydum
Doktor normal demismiydi peki cnm?bebegi kac haftalikken gordu n pekibenim 5 haftalık 1528 di. :)
5 haftalik 400 kusur normal demismiydi pki cnm dr ?tam 5 hafta kac gnluktuBu her kiside degisir. Ben ilk bebegimde 400kisirlerdeydi. 5 haftalikmis. Eltimin 160la 4haftalik ve ikizdi.
Evet normal demişti. Kese oluşumunu ve bebeği aynı gün gördüm öğrendiğim gün yani. 7+2 de kalp atışlarını duyduk.Doktor normal demismiydi peki cnm?bebegi kac haftalikken gordu n peki
Merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin allah. Hamilelik takvimini nasıl eklediniz? Bende eklemek istiyorumda :)3+4'te 343,50 3+6'da 830,50 çıktı
Merhaba kızlar bugün tahlil sonucu aldım ama anlayamadım bilen yardımcı olursa sevinirim değeri göremedim
Hayirli olsun canm. Beta-HCG >1000 yazıyor. Orasi degerin. Tam yazilmamis binden buyuk demis sadece nedense. Ama demirin fln düşük cikmis kan hapina fln baslatir muhtemelen. Hayirli ugurlu olsun saglikla devam etsin insaallah..Merhaba kızlar bugün tahlil sonucu aldım ama anlayamadım bilen yardımcı olursa sevinirim değeri göremedim
Hayırlı uğurlu olsun hamilesinizMerhaba kızlar bugün tahlil sonucu aldım ama anlayamadım bilen yardımcı olursa sevinirim değeri göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?