Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhana arkadaşlar son tarihim 27 kasım.. 23 aralikta beta hcg 50.14 cikti 25 aralikta 192.16 cikti... bugünde yani 31 Aralıkda 2308 cikti iyi ilerlemismi acaba ?
Tesekkur ederim 2 ay once kimyasal gebelik yasadigim için biraz endiseliyimArtışının düşük olması kötü normalde, ama sizin artışta bi sıkıntı göremedim ben, arkadaşında dediği gibi çokta kafaya takmamaya çalışın bende pimpirikli olduğum için sizi anlayabiliyorum ama bunda sıkıntı olmadığını gördüğünüzde başka bir şeyi takmaya başlıyosunuz kafaya sonra başka bir şeyi, böyle devam ediyor yani bu hamilelik boyunca. Siz içinizi ferah tutun artışınız normal. Hamileliğiniz de hayırlı olsun :)
Yıpratıcı bir şey yaşamışsınız geçmiş olsun inşallah bu sağlıklı sıhhatli doğar, siz içinizi ferah tutun ve hep iyiyi düşünün zaten birkaç hafta sonra içinde bebek görünür kesenin o zaman içiniz rahatlarTesekkur ederim 2 ay once kimyasal gebelik yasadigim için biraz endiseliyim
Cok teşekkür ederimYıpratıcı bir şey yaşamışsınız geçmiş olsun inşallah bu sağlıklı sıhhatli doğar, siz içinizi ferah tutun ve hep iyiyi düşünün zaten birkaç hafta sonra içinde bebek görünür kesenin o zaman içiniz rahatlar
Yıpratıcı bir şey yaşamışsınız geçmiş olsun inşallah bu sağlıklı sıhhatli doğar, siz içinizi ferah tutun ve hep iyiyi düşünün zaten birkaç hafta sonra içinde bebek görünür kesenin o zaman içiniz rahatlar
Yükselişi çok normal, iki günde bir 2 katı artması gerekiyor, siz 1 gün sonra yaptırmışsınız yükseliş çok normal. Hemşirenin dediğine bakmayın, bilip bilmeden konuşmuş dengesiz.Arkadas lar benimde son adet 27 kasımdı suan 6 gunum gecıyor 29 aralık kan testin 99 cıktı 30 aralıkta saglık ocagında yaptığımda 219 cıktı HEMSİRe yavas ilerliyor dedı digeri ise kan testlerin arasında birgün oldugu için normal oldugunu söyledi ve cok Yenı Bi gebelik oldugunu soledı sizce normalmi 9 yıl sonra gelen bir gebelik
O hemşireyi Allah bildiği gibi yapsın hangi gebede 1 gün arayla 2 katından fazla artış oluyormuş tövbe tövbe korkma arkadaşım saçmalamış o dengesiz adam gibi bir doktora git o zaten söyler iyi ilerlediğini. Sağlıkla al kucagına inşallahArkadas lar benimde son adet 27 kasımdı suan 6 gunum gecıyor 29 aralık kan testin 99 cıktı 30 aralıkta saglık ocagında yaptığımda 219 cıktı HEMSİRe yavas ilerliyor dedı digeri ise kan testlerin arasında birgün oldugu için normal oldugunu söyledi ve cok Yenı Bi gebelik oldugunu soledı sizce normalmi 9 yıl sonra gelen bir gebelik
merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Geçtiğimiz cuma kan testi ile gebe olduğumu öğrendim. 167,10 çıkmıştı başka bir hastanede pazartesi günü yine yaptırdım 774 çıktı.yükselme durumunda bir sıkıntı var mı yoksa normal mi hesaplıyorum çok bile yükselmiş geliyor.salı çıkması gereken değerden fazlası ptesi çıkmış ama doktorum beklediğimden düşük diyor.diğer iki doktorumda normal olduğunu söylüyorlar.sizdende fikir almak istedim..birde keseyi ne zaman görürüm
Gayet güzel bence. Saglikla kucaginiza alin insallahMerhana arkadaşlar son tarihim 27 kasım.. 23 aralikta beta hcg 50.14 cikti 25 aralikta 192.16 cikti... bugünde yani 31 Aralıkda 2308 cikti iyi ilerlemismi acaba ?
Canim 2 gun sonra tekrar ölçtür. Iki katina cikmasi lazim. Benimki de dusuktu. Dr gec döllenme olmustur dedi. Hic aklina takilmasinKızlar adetim 5 gün gecikti bugün 6. Gün dün kan vermiştim sonucunu bugün aldım 128 çıktı bana düşük gibi geldi haftasına göre ama doktor normal dedi pazartesi bidaha kan istedi sizce nasıl
İnşAllah yaCanim 2 gun sonra tekrar ölçtür. Iki katina cikmasi lazim. Benimki de dusuktu. Dr gec döllenme olmustur dedi. Hic aklina takilmasininsallah saglikla kucagina alirsin
![]()
Gittim korktum oyle söyleyince doktor gelısımın güzel oldugunu soyledi 5.haftadayım keseyi de gördüm ama doktor sasırdı sola dogru meyilli bir kese dedi Rabbım ins. Saglıklı sıhatlı dogmayı nasıp eder tüm bebek bekleyen anne ve adaylarının kucagını bos koymasınO hemşireyi Allah bildiği gibi yapsın hangi gebede 1 gün arayla 2 katından fazla artış oluyormuş tövbe tövbe korkma arkadaşım saçmalamış o dengesiz adam gibi bir doktora git o zaten söyler iyi ilerlediğini. Sağlıkla al kucagına inşallah![]()