beta hcg değerlerime bakarmısınız kızlar

bety60

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
158
164
103
adetim 5 gün gecikti 22.04
7 gün gecit 52,22
13 geçti 396,3
düzenli olarak artış olmdu ama değerler bana düşük gibi geldi bu şekilde ilerleyen var mıydı aranızda doktor suan için sorun yok dedi değerleri takip etmeye devam edicez

Bnmde 14. Günde 400 dü çok normal gidiyorsun. Hiç endişelenme. Hayırlı olsun...

çok teşeküürler yorumun için ilk gebelik olunca cok fazla heycan oluyo.. herkesin değerlrrini çok yüksek görünce panik olmamk elde değil

çok teşeküürler yorumun için ilk gebelik olunca cok fazla heycan oluyo.. herkesin değerlrrini çok yüksek görünce panik olmamk elde değil

Yok sen hiç telaş etme. Dua et. Bazen baştan yavaş artar sonra bir anda tavan yapar. Bende öyle oldu. Gözünüz aydın.

Bence iyi canım ilerki zamanlarda daha çok artar takipte kal merak etme

merhabaa artti mi degerlerinizz:)

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Catlatma ignesinden 12 gün sonra test yapılıyor diye biliyorum

Merhabalar ben 20 temmuzda adet oldum 23 temmuzda spiral çıkarttım 26 temmuzda adetim bitti adetime 10 gün kala beta hcg yaptırdım 5,00 çıktı şuan adetime 7 gün var belirtilerde var sizce ne olabilir

Kızlar cok acil bir soru var adetime 4 gun var erken gebelik testi yaptim beyaz ikinci çizgi çıktı. Hamile miyim bu nedir simdi

Adet dönemine yakın döllenmiş olabilir yeni olduğu için bu şekilde benim tahminim
Arkasindan 2 test daha yaptim Bir tanesi erken gebelik testiydi belli belirsiz pembe cizgiyi gordum hatta icini acip evirip cevirip daha net gordum.diger test ise su ucuz olanlardandi Onda bisey cikmadi

Bende ilk öğrendiğimde bir test göstermişti diğeri göstermemişti adetime 4 gün vardi dayanamayıp kan testi yaptırdım ozaman netleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…