Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşeküürler yorumun için ilk gebelik olunca cok fazla heycan oluyo.. herkesin değerlrrini çok yüksek görünce panik olmamk elde değil
Bence iyi canım ilerki zamanlarda daha çok artar takipte kal merak etmeadetim 5 gün gecikti 22.04
7 gün gecit 52,22
13 geçti 396,3
düzenli olarak artış olmdu ama değerler bana düşük gibi geldi bu şekilde ilerleyen var mıydı aranızda doktor suan için sorun yok dedi değerleri takip etmeye devam edicez
merhabaa artti mi degerlerinizz:)adetim 5 gün gecikti 22.04
7 gün gecit 52,22
13 geçti 396,3
düzenli olarak artış olmdu ama değerler bana düşük gibi geldi bu şekilde ilerleyen var mıydı aranızda doktor suan için sorun yok dedi değerleri takip etmeye devam edicez
Arkasindan 2 test daha yaptim Bir tanesi erken gebelik testiydi belli belirsiz pembe cizgiyi gordum hatta icini acip evirip cevirip daha net gordum.diger test ise su ucuz olanlardandi Onda bisey cikmadiAdet dönemine yakın döllenmiş olabilir yeni olduğu için bu şekilde benim tahminim
Arkasindan 2 test daha yaptim Bir tanesi erken gebelik testiydi belli belirsiz pembe cizgiyi gordum hatta icini acip evirip cevirip daha net gordum.diger test ise su ucuz olanlardandi Onda bisey cikmadi