BETA HCG DEĞERLERİNİZ NEYDİ TÜP BEBEK YAPTIRANLAR SIRAYLA NASIL ARTTI TRANSFER GÜNÜNÜZLE YAZAR MISINIZ

Maşallah ne güzel haber verdiniz🩷🐣 kaçıncı gün embriyosu acaba🌸 ben t+4 teyim çok heyecanlıyım idrar testi yapıyorum sürekli 🥹

Maşallah ne güzel haber verdiniz🩷🐣 kaçıncı gün embriyosu acaba🌸 ben t+4 teyim çok heyecanlıyım idrar testi yapıyorum sürekli 🥹
Hiiiç yormayın kendinizi doktorun belirlediği gün en doğru gösteren gün ben erken yaptım negatif sonuç aldım doktorun belirlediği günde pozitif sonuç aldım ve kanamam oluyor kahvemsi pembemsi transferin 8. Gününden beri 8-9 gündür kanamam oluyor diyebilirim ve betam artıyor ama normal kanama değil lekelenme gibi bazen simsiyah leke geliyor değişiyor umudunuzu yitirmeyin

Çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız 🥹🌸 ilk denemem insan ister istemez sabırsızlanıp sürekli test yapmak istiyor 🙈 Sizin de böyle olup sonrasında pozitif almanız bana umut oldu. İnşallah betanız güzel güzel artmaya devam eder, sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻💕

Benim beta hcg çok yavaş artıyor en son transferin 23.günü 1157 çıktı.salı günü ultrason için doktora gideceğim.2 günde 2 katı artması gerekirken 4 günde artıyor benim ama hep düzenli arttı.hala ilaçlarımı kullanıyorum ama boşa mı gidecek o kadar emek bilmiyorum ister istemez strese giriyorum.bugün 6 haftalık oldu ama hiç muayene bile olamadım değerlerim düşük çıktığı için.

Merhabalar hayırlı olsun artışlarınız düzenli gitti dimi inşallah 💓
Merhaba, benim merkezim 2 kere kan istedi. 11. Günden sonra 13. Günde yaptırdım. Tekrar yaptırmanıza gerek yok 10 gün sonrasına kese randevusu alabilirsiniz dediler. Ben yinede merak ettiğim için bir kez daha verdim. Onda da 16. Günde 218 geldi. Bir daha yaptırmadım. Dün 7+2’de kalp atışını duyduk.

Merhabalar, 5. gün embriyosu 10. gün 186 12. gün bugün 464 çıktı benim idrar testinde T+4 te çok silik pozitif görmüştüm şimdi kese randevusu bekliyorum. İnşallah hepimiz tez zamanda sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz 🤲

Merhaba, benim merkezim 2 kere kan istedi. 11. Günden sonra 13. Günde yaptırdım. Tekrar yaptırmanıza gerek yok 10 gün sonrasına kese randevusu alabilirsiniz dediler. Ben yinede merak ettiğim için bir kez daha verdim. Onda da 16. Günde 218 geldi. Bir daha yaptırmadım. Dün 7+2’de kalp atışını duyduk.
Ouuyy maşallah maşallah Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin çok sevindim gerçekten 🥰🥰

Merhaba sonuçlarınızı hayirli olsun maşallah benimde 6 gün 29 8 gün 62.91 10 gün 100 12 gün 178 geldi yavaş ilerliyor dediler persmbe günü tekrar kan verecgm yani sizinde küçük başlamış ama maşallah iyide ilerlems ben çok korktm kimyasal flnmi oluck diye

Artışınız nasil devam etti peki. Benimde 66 169 251 309 şeklinde devam ediyor çok yavaş ilerliyor ilk başta hızlı yükseldi sonra yavaşladı telaş ediyorum. Böyle yavaş ilerleyip sonra toparlayan var mı acaba yoksa gerçekten bı sorun mu var

Back
X