Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiiiç yormayın kendinizi doktorun belirlediği gün en doğru gösteren gün ben erken yaptım negatif sonuç aldım doktorun belirlediği günde pozitif sonuç aldım ve kanamam oluyor kahvemsi pembemsi transferin 8. Gününden beri 8-9 gündür kanamam oluyor diyebilirim ve betam artıyor ama normal kanama değil lekelenme gibi bazen simsiyah leke geliyor değişiyor umudunuzu yitirmeyinMaşallah ne güzel haber verdinizkaçıncı gün embriyosu acaba
ben t+4 teyim çok heyecanlıyım idrar testi yapıyorum sürekli
![]()
Canımmm çok mutlu oldum senin için. Hayırlı olsun3. Gün embriyosu ( 9 ve 8 hücreli)
27 Temmuz transfer t+6. Gün 0,26
Tarih Beta hcg T+9. Gün 15,86 T+11.gün 47,51 13. Gün 102,83
Çok teşekkür ederimCanımmm çok mutlu oldum senin için. Hayırlı olsun![]()
Merhabalar hayırlı olsun artışlarınız düzenli gitti dimi inşallah3. Gün embriyosu ( 9 ve 8 hücreli)
27 Temmuz transfer t+6. Gün 0,26
Tarih Beta hcg T+9. Gün 15,86 T+11.gün 47,51 13. Gün 102,83
Merhaba, benim merkezim 2 kere kan istedi. 11. Günden sonra 13. Günde yaptırdım. Tekrar yaptırmanıza gerek yok 10 gün sonrasına kese randevusu alabilirsiniz dediler. Ben yinede merak ettiğim için bir kez daha verdim. Onda da 16. Günde 218 geldi. Bir daha yaptırmadım. Dün 7+2’de kalp atışını duyduk.Merhabalar hayırlı olsun artışlarınız düzenli gitti dimi inşallah![]()
Ouuyy maşallah maşallah Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin çok sevindim gerçektenMerhaba, benim merkezim 2 kere kan istedi. 11. Günden sonra 13. Günde yaptırdım. Tekrar yaptırmanıza gerek yok 10 gün sonrasına kese randevusu alabilirsiniz dediler. Ben yinede merak ettiğim için bir kez daha verdim. Onda da 16. Günde 218 geldi. Bir daha yaptırmadım. Dün 7+2’de kalp atışını duyduk.
Teşekkür ederim. Dileyen, bekleyen herkese inşallahOuuyy maşallah maşallah Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin çok sevindim gerçekten![]()
Merhaba sonuçlarınızı hayirli olsun maşallah benimde 6 gün 29 8 gün 62.91 10 gün 100 12 gün 178 geldi yavaş ilerliyor dediler persmbe günü tekrar kan verecgm yani sizinde küçük başlamış ama maşallah iyide ilerlems ben çok korktm kimyasal flnmi oluck diyeMerhaba, benim merkezim 2 kere kan istedi. 11. Günden sonra 13. Günde yaptırdım. Tekrar yaptırmanıza gerek yok 10 gün sonrasına kese randevusu alabilirsiniz dediler. Ben yinede merak ettiğim için bir kez daha verdim. Onda da 16. Günde 218 geldi. Bir daha yaptırmadım. Dün 7+2’de kalp atışını duyduk.