Beta hcg degerleriniz:))

perissh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
961
499
53
Selamun aleykum kizlar oncellikle rabbim hepimizin sag salim evladini kucagimiza nasip etsin insallah ben 3 yil snra cok sukur hamile kaldim klomen ve catlatma ignesiyle catlatma ignesinin 14.gununde betahcg degerim 28.65di sizce normalmi doktorum dusuk onleyici folik asit ve progestron verdi doktorum 14 gunluk dedi daha erken oldugu icin kese gorunmedi sizce degerim normalmi

Adetim gectide ignenin 14.gunu doktora gittim betam 28.65 cikti doktor var dedi duduk onlemk icin ilac yazdi acaba degerim normalmi

Hcg değeri kişiden kişiye değişir önemli olan 2 gün sonraki artışı dır.

Kizlar cok sukur betam 141 cikti insallh evladimi kucagima alirim insallah

Ben de bugün sonucu aldım 2450 çıktı adet gecikmesinin 7.gunu vermiştim kanı haftaya doktora gideceğim inşallah

Ben iki bucuk haftaliga gircegim 141 seninki niye okdar cok acaba ikizleremi hamilesiniz

Selamun aleykum kizlar oncellikle rabbim hepimizin sag salim evladini kucagimiza nasip etsin insallah ben 3 yil snra cok sukur hamile kaldim klomen ve catlatma ignesiyle catlatma ignesinin 14.gununde betahcg degerim 28.65di sizce normalmi doktorum dusuk onleyici folik asit ve progestron verdi doktorum 14 gunluk dedi daha erken oldugu icin kese gorunmedi sizce degerim normalmi
ve aleyküm selam canım sıkma canını benşm ilk 120civarı çıktı sonra bir kaç gün içerisinde 1000e yükseldi

ve aleyküm selam canım sıkma canını benşm ilk 120civarı çıktı sonra bir kaç gün içerisinde 1000e yükseldi
Sizin 120 civari ciktiginda kac haftalikdi degérim yukselmis cok sukur yazmayi unutmusum

Bhgc kişiye göre değişiyor
Düzenli Yükselmesi önemli
İnşallah sağlıkla al kucağına

Benim yükseliyor sonra düşüyor
:KK61:

Bhgc kişiye göre değişiyor
Düzenli Yükselmesi önemli
İnşallah sağlıkla al kucağına

Benim yükseliyor sonra düşüyor
:KK61:
Insallah seninkide bir mucize olurda evladini kucagina alirsin insallh bol bol dua oku rabbi yesir duasini oku internette arastir allh buyuktur allah yar ve yardimcmiz olsun insallah hepimiz evladimizi kucagimiza aliriz insallah

Insallah seninkide bir mucize olurda evladini kucagina alirsin insallh bol bol dua oku rabbi yesir duasini oku internette arastir allh buyuktur allah yar ve yardimcmiz olsun insallah hepimiz evladimizi kucagimiza aliriz insallah

Düştü canım benim net
:(

Back
X