• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG DERİM 3600

Meriyto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
229
53
28
31
Merhaba kızlar. 5. gün a kalite embriyo transferi oldum 9 EKİMDE. 12 gün sonra test yaptığımda (SALI) günü 1052 ve bugun 3600 çıktı. tek embriyo transfer ikiz gebelik olma ihtimali var mı yoksa bu değer normal mi. Doktor kontrolüne haftaya cuma gideceğim. Telefonda sordugumda yaklaşık olarak 4 haftalık dediler. Kafamda deli sorularrrr

Beta hcG tek başına ikiz veya çoğul gebeliği belirtmek .. hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın

Merhaba kızlar. 5. gün a kalite embriyo transferi oldum 9 EKİMDE. 12 gün sonra test yaptığımda (SALI) günü 1052 ve bugun 3600 çıktı. tek embriyo transfer ikiz gebelik olma ihtimali var mı yoksa bu değer normal mi. Doktor kontrolüne haftaya cuma gideceğim. Telefonda sordugumda yaklaşık olarak 4 haftalık dediler. Kafamda deli sorularrrr
Canım betayla alakası yok diyorlar ultrasonla baktır

değerler normal, betaya göre ikiz yorumu yapılmaz maalesef. Sağlıkla kucağınıza alın. Haftaya cuma muhtemelen kalp atışını da duyarsınız ama öncesinde kese içinde çağırması gerekti

değerler normal, betaya göre ikiz yorumu yapılmaz maalesef. Sağlıkla kucağınıza alın. Haftaya cuma muhtemelen kalp atışını da duyarsınız ama öncesinde kese içinde çağırması gerekti
Hepsi bir arada olsun diye mi acaba öyle yaptı :) hiç bilmiyorum ilk gebeliğim heyecanlıyım hayırlısı olsun artık belki hepsini bir arada öğreniriz. Cevabınız için teşekkr ederimm

Back
X