Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence hıc kafa bulandırmadan bu gun tekrarlaman daha ıyı olur. Aynı yerde mı yaptırmıstın?selam pazartesı beta hcg yaprıdım 6,6 cıktım geri tekrarladım persembe gunu 28,8 cıktı bu artıs sızce ıyımı
canım aynı yerde yaptırdım acılde yaptırdımbence hıc kafa bulandırmadan bu gun tekrarlaman daha ıyı olur. Aynı yerde mı yaptırmıstın?
artısın sıkıntılı gb degıl cok erken baktırmıssın ılk gunler boyle cok dusukken her gun 2 ye 3 e katladıgını da gordum 2 gune 2 ye katladıgını da daha az artıp sonradan toparladıgını da :) tam stres yapmaman gereken donem . Cok takılma bence. :))canım aynı yerde yaptırdım acılde yaptırdım
zaten adet olma 4 gunu var dahaartısın sıkıntılı gb degıl cok erken baktırmıssın ılk gunler boyle cok dusukken her gun 2 ye 3 e katladıgını da gordum 2 gune 2 ye katladıgını da daha az artıp sonradan toparladıgını da :) tam stres yapmaman gereken donem . Cok takılma bence. :))
canım bılgın ıcın coksagulzaten adet olma 4 var daha
Merhaba benim de regl gecikmemin 9. Gunu 23.6 aldi çıktı sizce yükselir miartısın sıkıntılı gb degıl cok erken baktırmıssın ılk gunler boyle cok dusukken her gun 2 ye 3 e katladıgını da gordum 2 gune 2 ye katladıgını da daha az artıp sonradan toparladıgını da :) tam stres yapmaman gereken donem . Cok takılma bence. :))
gec dollenme de olmus olabılır onemlı olan 48 saat gecınce tekrarladıgında yaklasık olarak 2 ye katlamıs olmasıMerhaba benim de regl gecikmemin 9. Gunu 23.6 aldi çıktı sizce yükselir mi
bence hıc kafa bulandırmadan bu gun tekrarlaman daha ıyı olur. Aynı yerde mı yaptırmıstın?
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sencezaten adet olma 4 gunu var daha
İlişkiden 2 gün sonra biraz erken değil mi sence deCanım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence
48 gun ıcınde baska ılıskı olmadıysa ımkansız cnm. Kanda en gec 14 gunde kesinsonuc verır . Olacak oldugun Adetınden 14 15 gun once yumurtlama olur hep dıyelım Eger bu yumurtlama adet zamanına yakın yada adet gununde ya da beklenılen adetten de gec olursa gec yumurtlama olmus oluyo o ara ılıskı olurda tutarsa gec dollenme denıyo. Yanı yumurtlama tarıhınden dolayı oyle denıyo. Sperm 3 hadı 5 gun yasıyo dıyelım yumurta catlayınca 1 gun omru var 2 3 gun sonrakı ılıskı bıle ıse yaramaz kı 48 gun gectı dıyosun:) yanı gün yerıne saat demek ısyedıysen eger 11 gun gecmeden kan testı yapılmaz derdım. Kendı mınık bılgılerımden :)Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence