beta hcg dgeri

Buldense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
186
21
48
32
selam pazartesı beta hcg yaprıdım 6,6 cıktım geri tekrarladım persembe gunu 28,8 cıktı bu artıs sızce ıyımı

selam pazartesı beta hcg yaprıdım 6,6 cıktım geri tekrarladım persembe gunu 28,8 cıktı bu artıs sızce ıyımı
bence hıc kafa bulandırmadan bu gun tekrarlaman daha ıyı olur. Aynı yerde mı yaptırmıstın?

canım aynı yerde yaptırdım acılde yaptırdım
artısın sıkıntılı gb degıl cok erken baktırmıssın ılk gunler boyle cok dusukken her gun 2 ye 3 e katladıgını da gordum 2 gune 2 ye katladıgını da daha az artıp sonradan toparladıgını da :) tam stres yapmaman gereken donem . Cok takılma bence. :))

artısın sıkıntılı gb degıl cok erken baktırmıssın ılk gunler boyle cok dusukken her gun 2 ye 3 e katladıgını da gordum 2 gune 2 ye katladıgını da daha az artıp sonradan toparladıgını da :) tam stres yapmaman gereken donem . Cok takılma bence. :))
zaten adet olma 4 gunu var daha

Merhaba benim de regl gecikmemin 9. Gunu 23.6 aldi çıktı sizce yükselir mi

Merhaba benim de regl gecikmemin 9. Gunu 23.6 aldi çıktı sizce yükselir mi
gec dollenme de olmus olabılır onemlı olan 48 saat gecınce tekrarladıgında yaklasık olarak 2 ye katlamıs olması🤗🤗 artısa gore degerlendırırsın. Rabbım hayırlısını versın☺️ tekrar bı baktır sen degerıne

Özel günüme 3 gün var beta HCG 2.0 fakat değer belirsiz diyor daha önceki aylarda yaptirdigimda 2.0 çıkmıştı değer norml demişti bu kez belirsiz diyor umutlansam mi veya bu durumla karşılaşan var mi

bence hıc kafa bulandırmadan bu gun tekrarlaman daha ıyı olur. Aynı yerde mı yaptırmıstın?

zaten adet olma 4 gunu var daha
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence
İlişkiden 2 gün sonra biraz erken değil mi sence de

48 gun ıcınde baska ılıskı olmadıysa ımkansız cnm. Kanda en gec 14 gunde kesinsonuc verır . Olacak oldugun Adetınden 14 15 gun once yumurtlama olur hep dıyelım Eger bu yumurtlama adet zamanına yakın yada adet gununde ya da beklenılen adetten de gec olursa gec yumurtlama olmus oluyo o ara ılıskı olurda tutarsa gec dollenme denıyo. Yanı yumurtlama tarıhınden dolayı oyle denıyo. Sperm 3 hadı 5 gun yasıyo dıyelım yumurta catlayınca 1 gun omru var 2 3 gun sonrakı ılıskı bıle ıse yaramaz kı 48 gun gectı dıyosun:) yanı gün yerıne saat demek ısyedıysen eger 11 gun gecmeden kan testı yapılmaz derdım. Kendı mınık bılgılerımden :)

Back
X