beta hcg düensiz artış

Dun yaptirdim testi bugun aldim sonucu 649.35 cikti

Bence güzel çıkmış doktorlara aldırış etme bana da düşük yapacaksın demişti ama yapmadım. İki günde iki katı artış iyi güzel ama doktorlar %60 artışı da gayet uygun görüyor. Doktor muayene edip rahim kalınlığına baktı mı? Yoksa acı acı konuştu mu yine

Ozelde yaptirdim direk bu sefer devlete gitmedim ozeldekide guzel kadin dogum doktoruna gorun dedi yarina randevum var insallah 11 bucukda dogum doktoruna gidicm

Ozelde yaptirdim direk bu sefer devlete gitmedim ozeldekide guzel kadin dogum doktoruna gorun dedi yarina randevum var insallah 11 bucukda dogum doktoruna gidicm
Farklı yerlerde kan verince beta değerlerinde hafif değişiklik olabiliyor kullanılan cihazlardan dolayı. Ama senin artk beta baktırmana gerek kalmadı. Ben değerim 900ken keseyi görmüştüm zaten sende keseyi görürsün büyük ihtimal ama alttan bakılınca görülür değer 3.bini geçince karından ultrason ile görülüyor hakkında hayırlısı canım sağlıklı gebelik olsun inşallah doktor çıkışı haber ver

Beta hcg istedi gene karnmdan bakti kese gorunmez daha telaslanma ondan dedi sag tarafda 7 santimlik kist varmis
3 4 tane kan testi istedi cikmasini bekliyorum iste

Çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Dua et kürtajlık birşey olmayacak adetinle atacaksın. Kimyasaldan sonraki ay hemen hamile kalan okadar çok arkadasım var ki. Hiç bozma moralini
Oncede dusuk yaptim degerm 600 den 500 e dustu bu deger dusmedn benm 4 gun once filan agrilarm kahverengi akntm baslamsti su an ne kanama var ne leke ne agri blmiyorm ne olcak bekliyorm iste

640 larda degil miydi degerin sonra hafif dusus gostermisti simdi 879 diyosun bu degerler normal degil doktora gosterdin mi ne dedi? Ben bi yorum yapmak istemiyorum Allah korktuguna ugratmasin
Karamanda 649 ckmisti konyada 637 sonra karamanda bi gun sonra baktrdim 879.99 cikti doktor agrn kanaman varmi dedi yok dedm o zmn o doktorun dedigini dogruluycak bi durum yok dedi sag yumurtaligmda kist gordu esim o dusuyoda olablr kokrma diyo hayrlisi bakalm nasipden ote yol yokmus bebek dusuyosada kist dusuyosada yarin doktora gidicem tekrar randevu aldm kandin doguma

Farkli yerlerde verince sonuc farkli cikabiliyor tabi ama insallah dis gebelik falan degildir bugunku sonuctan haberdar et sancin tek tarafli mi sag tarafinda agri var mi peki

Farkli yerlerde verince sonuc farkli cikabiliyor tabi ama insallah dis gebelik falan degildir bugunku sonuctan haberdar et sancin tek tarafli mi sag tarafinda agri var mi peki
Basimdan geceni anlatsam smdi sana dersin ki sizin orda hayvana verilen deger insana verilmiyo devlet hastanesine gttm agridan dolayi kan istedi 900 kusurlerde ckti tam hatrlamiyorum acildeki ebe doktoru aradi acil doktoru evnde tenezul edipde hastaneye gelmiyo yats ver sabah bakarm dedi dis gebelik dedi bnde sizde bu sonucu ilk defa veriyorum hep ozel de verdm dis gebelik sadece suphemi yoksa yuksek bi ihtimal varmi diye soracaktm ki sormama firsat birakmadm bagirarak ozel beni ilgilendrmez ben doktorun dedini diyorum dedi bende sesini yukseltme ben sana ters bisy demedim skntimi sorup blgi alamiycaksam niye varsin burda dedim haddini bil yasini bil dedi bnde ben yatisi reddediyorum dedim imza atcksn o zamn dedi imzayi attm buraya yatisi reddedini de yaz dedi esimde hemsirenizin sert davrnsndn dolayi yatmak istemiyorz yaz dedi sonra bi bagrmaya basladi esime dondu cikin lan disari dedi esimde ckmyrm sorunu cozmedn dedi sonra tekrar defoln gidin dedi kagida bunuda eklemek istiyorum dedi kagidi aldi sakladi esinide al defol git dedi ciktik 900 kusurlede olan deger bi anda 844 e dustu ozel hastaneye gttm aldilar direk serum agri kesici filan verdiler doktor muane etti %80 dusuk ihtimali var olmayada bilr dedi

Geçmiş olsun ama değeriniz çok da sağlıklı yükselmiyor.. dış gebelik ihtimalini göz ardı etmeyin aman..

Devlet hastaneleri gercekten berbat.bende yasadim canim. O yuzden muayene kurtaj falan hep ozelde. Paranla insan muamelesi goruyorsun . Paran varsa insansin, yoksa yok. Peki kurtaj mi oldun dusuk mu yaptin?

Devlet hastaneleri gercekten berbat.bende yasadim canim. O yuzden muayene kurtaj falan hep ozelde. Paranla insan muamelesi goruyorsun . Paran varsa insansin, yoksa yok. Peki kurtaj mi oldun dusuk mu yaptin?
Doktor degerin persembeye kadar dusmesi gerek dusmezse kurtaj dedi kist donme yapablr ondan ameliyat dedi bebegim evdeyken dustu hissttim gitti insallah degerde dusmustur ne kadar kotu 1 hafta once yukselsin diye bekledigim degeri smdi dussun diye dua ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…