• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg dün 2.30 çıktı dayanamayacağım bugünde yaptırayım mı

Usutmus olabilirsiniz belirtiler icinde cok cok erken sizi cok iyi anliyorum ama kendinizi uzersiniz böyle biliyosunuz ki yumurtalarimiz stresden cok etkileniyor
Veee sonuççç

Eklentiler

• IMG_7911.webp
    IMG_7911.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 1.279
Geçen ay 0.2 idi dün yaptırdım çok mide bulantısı halsizlikten 2.30 çıktı bugğn dayanamıyorum tekrar yaptırmalımıyı. Reglime 12 gün va

Geçen ay 0.2 idi dün yaptırdım çok mide bulantısı halsizlikten 2.30 çıktı bugğn dayanamıyorum tekrar yaptırmalımıyı. Reglime 12 gün var
Merhaba benimde şuan değerim <2.30 ama bütün gebelik belirtileri mevcut sabahları baş dönmem mide bulantım halsizliğim çok fazla sizde yazmışsınız kendimi hamile gibi hissediyorum diye bende aynı siz gibi hissediyorum doktor negatif dedi daha önce ki gebeliğimde tiroid yüzünden düşük yaptım hamilelik tiroidi var şuan yine tiroidim yüksek tansiyonum devamlı yükseliyor umudumu kaybetmeyip acaba olabilir miyim diye araştırmalar yaparken sizin sorunuz karşıma çıktı sizin betanız ne kadar sürede artmıştı perşembe günü <2.30 du siz ne kadar süre sonra kan vermiştiniz? 🙏🏻🌸

Eklentiler

• IMG_4280.webp
    IMG_4280.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 615
Merhaba benimde şuan değerim <2.30 ama bütün gebelik belirtileri mevcut sabahları baş dönmem mide bulantım halsizliğim çok fazla sizde yazmışsınız kendimi hamile gibi hissediyorum diye bende aynı siz gibi hissediyorum doktor negatif dedi daha önce ki gebeliğimde tiroid yüzünden düşük yaptım hamilelik tiroidi var şuan yine tiroidim yüksek tansiyonum devamlı yükseliyor umudumu kaybetmeyip acaba olabilir miyim diye araştırmalar yaparken sizin sorunuz karşıma çıktı sizin betanız ne kadar sürede artmıştı perşembe günü <2.30 du siz ne kadar süre sonra kan vermiştiniz? 🙏🏻🌸
Sonuç nedir

Back
X