slm cnm inşaallaahhh tahlillerin güzel çıkmıştır benimde düzensiz çıkmıştı ilk90 sonra 115sonra160tam artıkk yok diye yaslara girerken460 çıktı şuan 13 aylık oğlum var inşallahh sende güzel haberler verirsin cnm
Benim 11. gün 30. 14. gün 37. 18. gün 118 24. gün 800 çıktı doktor Pazartesi gel keseye bakalım dedi
Umarım degerlerin yükselir.benimde 11. Gün 13 ile başladım hiç düzenli artmadi.ama cok dokur suan hamileyim.Rabbim ol desin yeter ki.
Slm canım. Seni de degerlerin benimki gibi düzenli katlanmamış ama sonunda güzel çıkmış. Sana ne dediler yükselme için? Umarım hepimizin keseleri gözükür. Haftaya pazartesimi çağırdılar seni? Bende bugün 887 sonuc aldım. Çarşamba sabah çağırdılar ultrason için. Allahım hepi izin yardımcısı olsun.
bana değerlerin 5. hafta için az dedi sonra ben çamaşirımı çıkarırken biraz hesap yaptı eşime aslında güzel katlanmış dedi e2 ve progesteron da güzel çıkmış ultrasyonda baktı rahim kalınlaşması var dedi bende ne demek diye sordum iyi haberin ilk belirtisi dedi ama yinede önemli olan kesenin gözükmesiymiş kede değerler 1500 2000 arası olduğunda gözüküyormuş bize biraz geç gün verdi ama olsun git gel olmasın inşallah ikimizde görürüz keseleri
Umut oldunuz bana da inş bende yrn keseyı gorebılırım bizde 12. Gun 22 14.gun 45 17.gun 163 19.gun 477 20.gun 956 olduk yani en son salı yaptırdık ıns yrn kese için gıdıcem rabbim ol desın yeterki inş hayırlı haberler alırız hepımız bebegını kucagına alan arkadaslarda umut oldunuz inş bizim de olur hepınızın tupmuydu bebişleri peki??
Canım sende inşallah goruceksin keseyi. Yarın haber bekliyorum merak ederim.
Mrhb cok şükür gördük bizde keseyı darısı kalp atıslarına inş eabbim kucagımıza aldıgımız gunllerıde gostersin inş beni 3 hafta sonra cagırdıtekrar sehir dısında doktorum gel gıt yapma dedı ıns minklerımız sıkı sıkı tutunur
Bugün allahıma şükürler olsun keseyi gördük. Ayın 30 unda tekrar bakılacak. İns o günde hersey güzel gözükür. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canim Arkadasim ne kadar cok sevindim bilemezsin. Hayirli olsun hamileligin. İnsallah bebegini kucagina aldigini da burdan müjdelemek nasip olur. Kendine cok ama cok dikkat et. Sakin moralini bozma oldumu. Allahin izniyle hersey güzel ilerleyecek. Asu 'dan almistim haberini hemen kostum kk ' ne.
Mesaj da yollamistim cepten ama sanirim almadin. Habersiz birakma bizi aklim sende. Dualarim da seninle.
Bunge hamileee .. Bunge hamilee :)
benmde değerlerm katlamıyor çok yavaş artıyor.şuan 7 haftalık olmam gerekirken 5 haftalık bir kese göründü doktorlar ya geç döllenmeden böyle olabileceğini yada düşük yapabileceğimi düşünüyorlar.daha önce 1 düşük daha yaptım.benimde haftaya cuma belli olacak inşallah iyi olur ama gebelik belirtilerim azaldı.göğüs ağrılarım yok denecek kadar azaldı bilemiyorum çok korkuyorum
Canım benim çok teşekkür ederim. Msj aldım ama isim olmadıgı için kim olduğunu emin olamadım. Çok zor günler yasadım. Döndüğüm zaman sana hepsini anlatirm. Genellikle hep yattım ve halen yatıyorum. Çarşamba gunu kontrolum var. Gecen Çarşamba keseyi gördük ama ici tam olumamıştı. Kesenin icinde bebeğin yerlesecegi bir yer varmış oda gözüküyor dedi. Haftaya kadar inşallah icinde tam oluşur. Eğer onuda görürsem biraz daha rahatlayacağım. Darısı tez zamanda sana ve tüm bekleyenlere canım arkadasım. Yine haberlesiriz. Döndüğüm zaman ararım seni. Yalnız ben gelmeden önce seni aramak istedim fakat telefon numaran silinmiş. Bizim telefon bazen kayittaki numaraları siliyor. Bana mesajla yazarsan sevinirim.
Canım eğer degerlerin düşmüyorsa çok telaş yapma. Bazen yavaşça gelisebiliyormus. Senin ilk bastan sona kaçtı degerlerin? Ben 18 le başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?