Geçmiş olsun arkadaşlar.Bende bugün öğrendim hamile olduğumu değerim 503 bilmiyorum normal bi değer mi önümüz deki hafta gideceğim bakalım doktoraa
Çok teşekkür ederimm.son adetimi 22 nisan da gördüm değer normal mi bilmediğim için buradaki arkadaşlarla paylaşmak istedim..tecrübesizim bu konudaa
arkadaşlar birde ben de henüz bi belirti yok.
Cnm benim degerinde 106 dan 93 dustu cook merak ettim degerin ciktimi gebelik sonlandimi cvp atarsan cok sevinirim cook kotuyum su an geri cikar diye umit ediyorum17 aralık salı günü kaamam oldu. adet günüm olduğu için önemsemedim. kanamam devm etmeyince test yaptım pozitif çıktı.sonra 21 aralık cumartesi çok ağrım ve az kanamam oldu. gün boyu sürdü. acile gittim. cumartesi beta hcg 565 çıktı. iki gün sonra 528 çıktı. şimdi ağrım yok ama çok az leke görüyorum. doktor sağlıksız gebelik dedi. dış gebelik olabileceğini söyledi. bu durum dış gebeliğe uyuyor mu? beta hcg değeri düştüğüne göre kendi kendine düşer mi yoksa illaki tedavi mi lazım. ya da bu durumdan sonra sağlıklı gebelik olma ihtimali var mıçok aradık bu bebişi. üzüntümüz iki günde bi iki katına çıkıyor. tıpkı beta hcg değeri gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?