Beta hcg düşmesi 😔

Fatoş senin beta kaç çıkıyordu?
Ben adete 6 gün kala yaptım belirtim çok fazlaydı 4.34 çıktı doktor yenile dedi 2 gün sonra yaptım 17.34 çıktı doktor süper hamilesin dört kat artmış dedi inanamadım idrar testi yaptım silik çıktı ordada ama dün adet oldum doktora gittim kimyasal gebelik dedi

Bende dün öğrendim kimyasal olduğunu doktor da öyle dedi şansın yüksek bu ay dedi hayırlısı
Evet ben mayista adetten sonra korunmadim ama tutmadi. Haziranda adet oldum haziran adetinden sonra hamile kaldim darisi basiniza sabredin. Q10 kullanin propolis kullanin esinize keci boynuzu pekmezi icirin cok ise yariyor

Ben de düşüs var adet olmadim

Evet ben mayista adetten sonra korunmadim ama tutmadi. Haziranda adet oldum haziran adetinden sonra hamile kaldim darisi basiniza sabredin. Q10 kullanin propolis kullanin esinize keci boynuzu pekmezi icirin cok ise yariyor
Q10 ve propolisi nerddn alabilirim eczaneden mi

Kızlar yardımcı olursaniz sevinirim
ilksTest beta 42 sali
İkinci 34 perşembe
Üçüncü 31persembe
Dördüncü 32 cuma burda kimyasal mi oluyor?? Leke yok bulanlti baş dönmesi uyku hali mevcut gecikme 4 gün oldu

Kızlar yardımcı olursaniz sevinirim
ilksTest beta 42 sali
İkinci 34 perşembe
Üçüncü 31persembe
Dördüncü 32 cuma burda kimyasal mi oluyor?? Leke yok bulanlti baş dönmesi uyku hali mevcut gecikme 4 gün oldu
Canım kimyasalda bildigim kadariyla dusus olur surekli bi dusup bi yukselirse dış gebelik olabilir Allah korusun takipte kalmanda yarar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…