- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Adetim 3 gün gecikmisti. Sonrasinda kanama oldu. Beta hcd adete 3 gun kala 12.8 cikmisti. Adet gunu 7.15. Cok uzuluyor insan ama inanin sabrin sonu selametmisGecikme kaç gün sürdü sizin?leke falan da yok test pozitif kafam karıştı
Ben adete 6 gün kala yaptım belirtim çok fazlaydı 4.34 çıktı doktor yenile dedi 2 gün sonra yaptım 17.34 çıktı doktor süper hamilesin dört kat artmış dedi inanamadım idrar testi yaptım silik çıktı ordada ama dün adet oldum doktora gittim kimyasal gebelik dediFatoş senin beta kaç çıkıyordu?
Ay insallah ya ikilem yaşamak zor .benim bat günü 44 iki gün sonra 33 ciktiAdetim 3 gün gecikmisti. Sonrasinda kanama oldu. Beta hcd adete 3 gun kala 12.8 cikmisti. Adet gunu 7.15. Cok uzuluyor insan ama inanin sabrin sonu selametmis
Evet ben mayista adetten sonra korunmadim ama tutmadi. Haziranda adet oldum haziran adetinden sonra hamile kaldimBende dün öğrendim kimyasal olduğunu doktor da öyle dedi şansın yüksek bu ay dedi hayırlısı
Off sizi anlıyorum inşAllah Rabbim beni de sevindirir en kısa zamandaAdetim 3 gün gecikmisti. Sonrasinda kanama oldu. Beta hcd adete 3 gun kala 12.8 cikmisti. Adet gunu 7.15. Cok uzuluyor insan ama inanin sabrin sonu selametmis
Ben de düşüs var adet olmadimBen adete 6 gün kala yaptım belirtim çok fazlaydı 4.34 çıktı doktor yenile dedi 2 gün sonra yaptım 17.34 çıktı doktor süper hamilesin dört kat artmış dedi inanamadım idrar testi yaptım silik çıktı ordada ama dün adet oldum doktora gittim kimyasal gebelik dedi
Deger sifirlanir adet olursun canim. Ama dedigim gibi kimyasalin arkasi gebelik. Sakin sıkma canınıAy insallah ya ikilem yaşamak zor .benim bat günü 44 iki gün sonra 33 cikti
Q10 ve propolisi nerddn alabilirim eczaneden miEvet ben mayista adetten sonra korunmadim ama tutmadi. Haziranda adet oldum haziran adetinden sonra hamile kaldimdarisi basiniza sabredin. Q10 kullanin propolis kullanin esinize keci boynuzu pekmezi icirin cok ise yariyor
Bende de dün 7ye inmişti zaten adet olmuştum tekrarla testi istersen adetin kaç gün geçtiBen de düşüs var adet olmadim
Çok Saol canım inşallah güzel habeler veririmDeger sifirlanir adet olursun canim. Ama dedigim gibi kimyasalin arkasi gebelik. Sakin sıkma canını
Adet geceli 4 gün olduBende de dün 7ye inmişti zaten adet olmuştum tekrarla testi istersen adetin kaç gün geçti
Ben omepa q10 aldim bi internet sitesinden. Hepimizin bildigi bi site. Propolisi de trendyoldan aldimQ10 ve propolisi nerddn alabilirim eczaneden mi
Testi tekrarlayın sağlık ocağındanAdet geceli 4 gün oldu
Tamam teşekkür ederim doktor da bi ot tavsiye ettiBen omepa q10 aldim bi internet sitesinden. Hepimizin bildigi bi site. Propolisi de trendyoldan aldim
Canım kimyasalda bildigim kadariyla dusus olur surekli bi dusup bi yukselirse dış gebelik olabilir Allah korusun takipte kalmanda yarar varKızlar yardımcı olursaniz sevinirim
ilksTest beta 42 sali
İkinci 34 perşembe
Üçüncü 31persembe
Dördüncü 32 cuma burda kimyasal mi oluyor?? Leke yok bulanlti baş dönmesi uyku hali mevcutgecikme 4 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?