Beta HCG düşmesi

leylayldz04

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2024
1
0
1
31
Mrb hanımlar benim betahcg 10 çıktı iki gün sonra 30 oldu sonra 23 düştü yardımcı olur musunuz tekrar yükselir mi acaba

Çatlatma iğnesi vs olmadıysanız yüksek ihtimal kimyasal gebelik olabilir . Çatlatma iğnesi etkisi geçmeden yapılan testlerde iğne etkisi geçip gerçek değer yükseliyor diyenler olmuştu

kimyasal gebelik gibi duruyor. öyleyse artmaz zaten azalır ve kanama ile atarsınız.

Mrb hanımlar benim betahcg 10 çıktı iki gün sonra 30 oldu sonra 23 düştü yardımcı olur musunuz tekrar yükselir mi acaba
Umudunuzu kırmak istemiyorum ama bende 8 ay önce yaşadım önce 24 çıktı iki gün sonra 34 bir hafta sonra tekrar baktım 33 düştü ertesi günde düşük yaptım kimyasal gebelikmiş

Aslında 23e düştükten sonra yükselmesini istemek doğru değil, artıp azalıp tekrar artma durumu söz konusu olursa, bu dış gebelik olur. Değeriniz düşmeye devam ederse kimyasal gebeliktir vücut kendisi sonlandırır. Dış gebelik daha sıkıntılı bir süreç. Çok geçmiş olsun, kan takibini ihmal etmeyin.

Canım beni de aydınlatırmısın benim de 11 çıktı önce kan 1 hafta sonra 14 çıktı 6 gün sonra tekrar yaptım 20,74 çıktı

Canım beni de aydınlatırmısın benim de 11 çıktı önce kan 1 hafta sonra 14 çıktı 6 gün sonra tekrar yaptım 20,74 çıktı
Biraz yavaş yükseliyor sanki, 2 günde bir kan takibi öneriliyor ve yaklaşık 1,5-2 kat artması bekleniyor. Ama takipte kalın, sağlık ocağı doktor vs. Hakkınızda hayırlısını dilerim

Biraz yavaş yükseliyor sanki, 2 günde bir kan takibi öneriliyor ve yaklaşık 1,5-2 kat artması bekleniyor. Ama takipte kalın, sağlık ocağı doktor vs. Hakkınızda hayırlısını dilerim
Evet bende farkındayım çok yavaş kimyasal gebelik olsun diye dua ediyorum dış gebelik korkusu var doktorum da takipte teşekkür ederim tekrardan

Evet bende farkındayım çok yavaş kimyasal gebelik olsun diye dua ediyorum dış gebelik korkusu var doktorum da takipte teşekkür ederim tekrardan
Negatif sonuçlanacaksa inşallah kimyasal olur Takipteymişsiniz çok güzel en azından erken müdahale olacak. Dış gebelik bile olsa değeriniz düşük olduğundan inşallah tek iğneyle hasarsız hallolur hayırlısıyla.

Ayyyy inşallah öyle olur gerçekten insan fazlaca yıpranıyor değerim bu kadar düşükken dış gebelik mi olur mu diyordum doktorum olabileceğini söyledi inşallah öyle olur kimyasala kurtulurum bu stresten

Ayyyy inşallah öyle olur gerçekten insan fazlaca yıpranıyor değerim bu kadar düşükken dış gebelik mi olur mu diyordum doktorum olabileceğini söyledi inşallah öyle olur kimyasala kurtulurum bu stresten
Bende sizi merak etmiştim. İyi dileklerim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…