- 9 Ağustos 2020
- 596
- 219
- 103
- 29
- Konu Sahibi Tugraderya
Kızlar cumartesi 707 çıkmıştı bugün 672 çıktı düşüş gerçekleşiyor sanırım kanama zaten var dış gebelik değildir dimi artık ya bide progestanı artık kullanmayı bırakmalımıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günde bir kan vermeye devam etmelisin inşallah düşüş devam etmez kimyasal olabilirKızlar cumartesi 707 çıkmıştı bugün 672 çıktı düşüş gerçekleşiyor sanırım kanama zaten var dış gebelik değildir dimi artık ya bide progestanı artık kullanmayı bırakmalımıyım
Yani dış gebelik olmasında şuan kimyasala bile şükür edeceğim neredeyse2 günde bir kan vermeye devam etmelisin inşallah düşüş devam etmez kimyasal olabilir
Yani progestanı veren doktorum özel klinikti onu bugün öğleden sonra arayıp soracağım. Betayı devlet hastanesinde bugün 11 gibi yaptırdım oda zaten sağlıksız bi gebelik kullansanda olur kullanmasanda dediDoktorunuz demedi mi progestanı bırakmanızı? Muhtemelen kimyasal olacak
Geçmiş olsun bilgim yok üstte kalsınKızlar cumartesi 707 çıkmıştı bugün 672 çıktı düşüş gerçekleşiyor sanırım kanama zaten var dış gebelik değildir dimi artık ya bide progestanı artık kullanmayı bırakmalımıyım
Farklı yerlerde vermişsiniz ya acaba etkisi olur mu diye düşündümYani progestanı veren doktorum özel klinikti onu bugün öğleden sonra arayıp soracağım. Betayı devlet hastanesinde bugün 11 gibi yaptırdım oda zaten sağlıksız bi gebelik kullansanda olur kullanmasanda dedi
Canım iki kanını da aynı yerde mi verdin?Kızlar cumartesi 707 çıkmıştı bugün 672 çıktı düşüş gerçekleşiyor sanırım kanama zaten var dış gebelik değildir dimi artık ya bide progestanı artık kullanmayı bırakmalımıyım
Arada 4 gün var kese görünürdü o değerden sonra her koşulda.Farklı yerlerde vermişsiniz ya acaba etkisi olur mu diye düşündüm
Ben onu kaçırmışım 2 gün var sandım haklısınızArada 4 gün var kese görünürdü o değerden sonra her koşulda.
Yok canım çünkü arada üç gün var bir gün falan olsa belki derdimFarklı yerlerde vermişsiniz ya acaba etkisi olur mu diye düşündüm
Cuma günü gideceğim tekrar doktor cuma gel bidaha beta bakalım dediBırakmanızı söyleyecektir doktor. Bence tekrar kan verin 2 gün sonra
Aynen öyle bir gün falan olsa Arada belki derdim amaBen onu kaçırmışım 2 gün var sandım haklısınız