- Emoji Skoru
- 38
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi busragul89
Hanımlar merhabalar. Çarşamba günü kan verdim beta hcg 5543 çıkmıştı, bugün yani iki gün sonra başka bir hastanede 5000 çıktı. Kimyasal gebelik mi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde test yapıp ertesi gün de sadece beta baktırmıştım test doğru mu diye. Bugün yükselmiş mi diye gidip yaptırdım. Sonucum böyle. Yani hastaneden hastaneye de bu kadar farkeder mi acaba?Başka bir lab oldugu için güvenilir değil.. 5500lerde kese görülmedi mi?
Farkedebilir, direkt kadın doguma gidip usg ile kese görülebilir, yükselmiş mi diye bakmanıza gerek yok oldukça yüksek betanız, burdan kimyasala döner mi bilmiyorumEvde test yapıp ertesi gün de sadece beta baktırmıştım test doğru mu diye. Bugün yükselmiş mi diye gidip yaptırdım. Sonucum böyle. Yani hastaneden hastaneye de bu kadar farkeder mi acaba?
Gidicem hastaneyle görüştüm. Doktor 9 da gelecekmiş. Muayene olucam inşallah. Düşük yapıyor olabilir miyim peki?Farkedebilir, direkt kadın doguma gidip usg ile kese görülebilir, yükselmiş mi diye bakmanıza gerek yok oldukça yüksek betanız, burdan kimyasala döner mi bilmiyorum
Gidicem hastaneye saat 21.00de. Düşük yapıyor olabilir miyim?Dış gebelik olabilir artıp düşen beta daha tehlikeli bir şey. Doktora görünün mutlaka
Merhaba, güzel haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıylaGidicem hastaneye saat 21.00de. Düşük yapıyor olabilir miyim?
Merhabalar. İnşallah doktora gideyim yazarımMerhaba, güzel haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla![]()
Olabilir umarım sağlıkla kolaylıkla atlatırsınızGidicem hastaneye saat 21.00de. Düşük yapıyor olabilir miyim?
Merhaba nasılsınızGidicem hastaneyle görüştüm. Doktor 9 da gelecekmiş. Muayene olucam inşallah. Düşük yapıyor olabilir miyim peki?
çok şükür farklı hastanede yaptırdığım içinmiş. Önceki hastanede yaptırdım testi 8000 çıktıNasil oldunuz ? Guzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah![]()
Teşekkür ederim. 8000 çıktı aynı hastanede yaptırınca testi.Merhaba nasılsınız
Ohh cok şükürçok şükür farklı hastanede yaptırdığım içinmiş. Önceki hastanede yaptırdım testi 8000 çıktı
Sat’a göre 5+2 ama erken döllenme olduğunu düşünüyorum :)Ohh cok şükürsağlıkla kucağına al inşallah. Kaç haftalıksiniz
![]()
Sadece kan mı verdiniz? Usg ile de bakmadilar mı?Teşekkür ederim. 8000 çıktı aynı hastanede yaptırınca testi.
Onun için haftaya cuma randevu almıştım zaten doktorumdan, bazen keseyi göremedikleri için birqz bekleyeyim garanti olsun, belki gitmişken kalp atışını da duyarız diye düşündüm :)Sadece kan mı verdiniz? Usg ile de bakmadilar mı?
8000 betada kese gözükür artık :) içiniz rahat ederdi beta tekrarlamanıza da gerek kalmazdi, hayırlı olsunOnun için haftaya cuma randevu almıştım zaten doktorumdan, bazen keseyi göremedikleri için birqz bekleyeyim garanti olsun, belki gitmişken kalp atışını da duyarız diye düşündüm :)
İşte inşallah cumaya hem kese hem kalp atışı duyarız. Teşekkür ederim8000 betada kese gözükür artık :) içiniz rahat ederdi beta tekrarlamanıza da gerek kalmazdi, hayırlı olsun![]()