Hadi hayırlısı canım inşallah düzenli artmış olur herdaim güzel çook çok güzel haberler alırız bende yarın kürtaj oluyorum nasip inşallah birdaha ki sefereCanim bugün sonucu aldim 73 cikmiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı canım inşallah düzenli artmış olur herdaim güzel çook çok güzel haberler alırız bende yarın kürtaj oluyorum nasip inşallah birdaha ki sefereCanim bugün sonucu aldim 73 cikmiş :)
çok saol canim ciddimicin sen yaHadi hayırlısı canım inşallah düzenli artmış olur herdaim güzel çook çok güzel haberler alırız bende yarın kürtaj oluyorum nasip inşallah birdaha ki sefere
Evet canim kalp atışı duyulmadı nedeni ni suan bilemiyorum sonuc incelemesi yapılıp bilgi verir dr...inşallah ilerleyen zamanlarda güzel haberler veririmçok saol canim ciddimicin sen yaneden peki kalp atislari duyulmadimi
İnşallah canim ya çok üzüldüm bi kan test . Yaptirsaydin HCG değeri ne durumda acabaEvet canim kalp atışı duyulmadı nedeni ni suan bilemiyorum sonuc incelemesi yapılıp bilgi verir dr...inşallah ilerleyen zamanlarda güzel haberler veririm