Beta Hcg Düşük çıkıp sonradan yükselen var mı aranızda?

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
Selamlar arkadaşlar, nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim, doktor kontrolünde yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile tedavi oluyorum çatlatma iğnesinin 17. günü yani dün kan testi yaptırdım değerim 33,64 çıktı adetime daha 4 gün var henüz sizce değerim ne durumdadır değer bu şekilde çıkıp sonradan yükselen arkadaşlarım var mıdır burada umut olalım birbirimize. İster istemez endişeliyim nisan da kimyasal geçirince acaba bu ay da mı kimyasal diye yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum :KK200:

canım gunun gecmeden bu sonucta guzel cıkmıs ama bende kımyasal gecırdıgımde aynene boyle olmustuu gununmden once yaptım 34 .23 tu 1 hafta sonra kımyasal yasadımm bence bıraz daha bekleee derim ben

Ben geçen hafta bu konuyu çok araştırdım.Değeri 17 çıkıp yükselenler var canım.içini ferah tut inşallah yükselecek senin değerinde

Ben geçen hafta bu konuyu çok araştırdım.Değeri 17 çıkıp yükselenler var canım.içini ferah tut inşallah yükselecek senin değerinde

Ister istemez endişeleniyor insan doktoruma söyledim gayet iyi dedi adet geçsin tekrarlayalım 100 Ün üstüne geçtiğimizi göreceğiz büyük ihtimal dedi bakalım Allah büyük

O degeri 17cikan eni
Degrri 17cikan benim

bende 2 gün geçmişti adetimden yaptığımda çok düşüktü değer, hatta doktor ne hamilesin söyleyebilirim dedi ne de değilsin 23.20 çıkmıştı 2 gün sonra 43.70 çıktı ve 1 hafta sonra keseyi gördüm :KK68::KK68: Allah herkese nasip etsinnnn

Yaptırdım canım değerim çok az yükselmiş kimyasal anlayacağın bu ikinci kimyasalım :KK42: bugün adetim de gelmeye başladı zaten :KK42:
:KK16:üzülme canım bende yasadım ama bak hayırlısı buymuss o embriyo hatalı oldugu için vucut atıyor dışarı yani saglıklı olmadıgı icin olmuyo bence sevin ya dış gebelik olupta kürtaj olsaydın allah sükret sen sag oldukca gene bbebegın olurrr:nazar::KK49:

bende 2 gün geçmişti adetimden yaptığımda çok düşüktü değer, hatta doktor ne hamilesin söyleyebilirim dedi ne de değilsin 23.20 çıkmıştı 2 gün sonra 43.70 çıktı ve 1 hafta sonra keseyi gördüm :KK68::KK68: Allah herkese nasip etsinnnn
hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin:KK200::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:KK16:üzülme canım bende yasadım ama bak hayırlısı buymuss o embriyo hatalı oldugu için vucut atıyor dışarı yani saglıklı olmadıgı icin olmuyo bence sevin ya dış gebelik olupta kürtaj olsaydın allah sükret sen sag oldukca gene bbebegın olurrr:nazar::KK49:

Haklısın vardır bunda da bir hayır Hakkımda Hayırlısı canım

1gun gecmisti adetimi 17cikmisti.Allah herkese nasip etsin
Benimde adetim 19 hazirandı olmadım..21 haziranda idrarda silik pozitif gordüm..bugün beta hcg baktırdim 11.65 cıktı...birde peceteye silince pembemsi akinti geliyo..doktor progestan verdi ve rapor yazdi dinleniyorum..

X