Beta HCG düşük olup sağlıklı doğum yapanlar varmı?

Perilicem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
21
19
88
37
Merhaba papatyalar, 10 gün önce 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum.
Bugün kan testi günümdü ve beta HCG 33 çıktı. Transferin onuncu günü için çok düşük bir değer değil mi sizce? sağlıklı bir doğum için yeterli mi? benim gibi olanlar yazabilir mi lütfen. :(

Hayır hayır sakın üzülme bende seninle aynı durumdayım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu çift transfer oldum 26 nisanda 10 gün sonra ilk değer 13.52 çıktı iki gün sonra 21.55 çıktı 2 gün sonra 65.79 çıktı ve bugün 194.08 çıktı doktorum artık sağlıklı ilerlediğini bir hafta on gün sonra kese için çağırıcağını söyledi. Gönlünü ferah tut önemli olan düşük değer olması değil değerin düzenli olarak artması 🫶🏻

Bugün kan testi günümdü ve beta HCG 33 çıktı. Transferin onuncu günü için çok düşük bir değer değil mi sizce? sağlıklı bir doğum için yeterli mi? benim gibi olanlar yazabilir mi lütfen. :(
2 gün sonra 2 ye katlıyosa evet katlamıyorsa hayır

Hayır hayır sakın üzülme bende seninle aynı durumdayım. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu çift transfer oldum 26 nisanda 10 gün sonra ilk değer 13.52 çıktı iki gün sonra 21.55 çıktı 2 gün sonra 65.79 çıktı ve bugün 194.08 çıktı doktorum artık sağlıklı ilerlediğini bir hafta on gün sonra kese için çağırıcağını söyledi. Gönlünü ferah tut önemli olan düşük değer olması değil değerin düzenli olarak artması 🫶🏻
Çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun.🥰

Ayy Ayşenur çok sevindim. İnşallah hayırlı ve en iyisi olur senin için. 🥰 vallahi içim rahat etti ve tüm anksiyetem gitti teşekkür ederim. ☺️

2 gun sonrası önemli olan

Ayy Ayşenur çok sevindim. İnşallah hayırlı ve en iyisi olur senin için. 🥰 vallahi içim rahat etti ve tüm anksiyetem gitti teşekkür ederim. ☺️
Rica ederim ne demek faydam dokunduysa🤗 hepimiz için hayırlısı olsun sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarımız olsun gönlünü ferah tut 🫶🏻

Rica ederim ne demek faydam dokunduysa🤗 hepimiz için hayırlısı olsun sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarımız olsun gönlünü ferah tut 🫶🏻
Teşekkür ediyorum. İnşallah allah ağzından duysun. Hepimiz muradımıza erelim inşallah. Güzel güzel keseyi de görürsün kalp sesini de duyarsın 😘

Benimde transferin 10.günü 75 çıktı canım.Herkesde değişiklik gösteriyor önemli olan 2 katına yakın artması stres yapma

Benimde transferin 10.günü 75 çıktı canım.Herkesde değişiklik gösteriyor önemli olan 2 katına yakın artması stres yapma
Bende 119 artık olduk 2 aylık önemli olan artış bede stres yapdım herkese 10 cu gunde 300-400 neden düşük ama önemli olan işde sağlıklı artması

Evet öyleymiş ama 33 de çok az değilmi :(
75 çok iyi güzel bence gayet normal.
İnşallah en iyisi olur hepimiz için 🥰😙😘

100 üzeri zaten çok harika. Hayırlı uğurlu olsun 🥰
Ne bıleyım ınsanlar bakıyorım 300-400 yazıyolar bende dıyordum bende 119 az falan baya panık yapdım ama şukur kalp atışı duydum rahatladın🙏🙏🙏 Allah ısteyen her kese nasıp etsın tez zamanda

Back
X