- 2 Mart 2023
- 104
- 24
- 18
- 24
- Konu Sahibi demirelaylaa
-
kalp atışı duyulmadıgı için beta istiyor doktorlar aynısınıda bende yaşadımKeseyi gördükten sonra neden kan verdin ki bebeği görmesi bile büyük bir şey o kadar küçük haftada kalp atışı da duyulur merak etme inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Ama daha 5 haftalık sadece 7 8 haftalık olsa anlarım da 5 haftalık bebeğin kalp atışı nasıl olsun kikalp atışı duyulmadıgı için beta istiyor doktorlar aynısınıda bende yaşadım
beta düştüğü için doktorun korkusu zaten canım Allahım arkadasın gönlüne göre versin inşallahAma daha 5 haftalık sadece 7 8 haftalık olsa anlarım da 5 haftalık bebeğin kalp atışı nasıl olsun ki
Canim benim hayirli olsun minişin kafana takma keseyi gorduysen kan verme bidaha yaniltici olabiliyor bende keseyi gordum 7000 kusur biseydi doktor 1 hafta sonra gel dedi gittim kalp sesini duydm 6+4 haftalikti
beta düştüğü için doktorun korkusu zaten canım Allahım arkadasın gönlüne göre versin inşallah
Keseyi gördükten sonra neden kan verdin ki bebeği görmesi bile büyük bir şey o kadar küçük haftada kalp atışı da duyulur merak etme inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Şöyle bişey de oldu bugün kan değerim yükseldi 6800 olduCanim benim hayirli olsun minişin kafana takma keseyi gorduysen kan verme bidaha yaniltici olabiliyor bende keseyi gordum 7000 kusur biseydi doktor 1 hafta sonra gel dedi gittim kalp sesini duydm 6+4 haftalikti
gulum sen niye acele ediyorsunki beta artiyor zaten kalp sesi icin 6 +1 6+2 en erken gorebilirsn oda cihazi yeniyse ayrica keseyi gorduktwn sonra beta bakip stres yapma kendini yazik bebeyine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?