• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg dusuklugu

Benimde 0.27 temmuzda düşük yaptim 27 yüksekte 0inda 5 in üstünde olmasi lazım adetim 2 gün gecikti kan testi verdim sonuc negatif acaba kanda çıkması için adetimin baya üstüne cikmasi gerekiyor mu🥺

Benim ilk beta adetten 6 gun once 4.6 ikişer gun arayla 14.5 ve 17.8 ve 56.1 ve bugun 195 çıktı nasil sizce bastaki artmama neye bagli

merhaba regli gecikmemin (normalde 7 kasımda olmam lazımdı 8 inde ıdrar testi yaptım 9 kasım gününde beta 795 çıktı keseyi göremedik 2 gün sonra doktor gel dedi yükselir mi acaba? yükselmezse diye çok korkuyorum. Keseyi görmesi için 1000 üzerine çıkması lazımmış çıkar mı acaba yükselmem nasıl

merhaba regli gecikmemin (normalde 7 kasımda olmam lazımdı 8 inde ıdrar testi yaptım 9 kasım gününde beta 795 çıktı keseyi göremedik 2 gün sonra doktor gel dedi yükselir mi acaba? yükselmezse diye çok korkuyorum. Keseyi görmesi için 1000 üzerine çıkması lazımmış çıkar mı acaba yükselmem nasıl
Bnde 9 Kasım'da adet olmam gerekiyordu ,11 inde 524.6 çıktı , 15 inde tekrar verdim 734 çıktı nolcak bilmiyorum 😏

Bnde 9 Kasım'da adet olmam gerekiyordu ,11 inde 524.6 çıktı , 15 inde tekrar verdim 734 çıktı nolcak bilmiyorum 😏
Sağlıksız bir artış kimyasal yada dış gebelik ihtimalleri var Allahtan ümit kesilmez ne mucizeler okuyoruz ama muhakkak doktor kontrolünde kalın hatta tek doktora bağlı olmayın bikaç hekim görsün

Back
X