Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde 0.27 temmuzda düşük yaptim 27 yüksekte 0inda 5 in üstünde olmasi lazım adetim 2 gün gecikti kan testi verdim sonuc negatif acaba kanda çıkması için adetimin baya üstüne cikmasi gerekiyor mu
merhaba regli gecikmemin (normalde 7 kasımda olmam lazımdı 8 inde ıdrar testi yaptım 9 kasım gününde beta 795 çıktı keseyi göremedik 2 gün sonra doktor gel dedi yükselir mi acaba? yükselmezse diye çok korkuyorum. Keseyi görmesi için 1000 üzerine çıkması lazımmış çıkar mı acaba yükselmem nasıl
merhaba regli gecikmemin (normalde 7 kasımda olmam lazımdı 8 inde ıdrar testi yaptım 9 kasım gününde beta 795 çıktı keseyi göremedik 2 gün sonra doktor gel dedi yükselir mi acaba? yükselmezse diye çok korkuyorum. Keseyi görmesi için 1000 üzerine çıkması lazımmış çıkar mı acaba yükselmem nasıl
Sağlıksız bir artış kimyasal yada dış gebelik ihtimalleri var Allahtan ümit kesilmez ne mucizeler okuyoruz ama muhakkak doktor kontrolünde kalın hatta tek doktora bağlı olmayın bikaç hekim görsün