Beta hcg düşüyor ama kanama yok

eser35

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
41
1
286
İzmir
Yardım edin ilk hamileliğim Dün beta hcg 21.32 bugün doktor yine bakalım dedi 14.7 ye düşmüş kimyasal gebelik dedi ama kanama gelmedi hala ne zaman gelir doktor bebeğin düşmüş dedi bende kanama yok nasıl düşmüş dedim birkaç güne kanaman gelir dedi beta düşer düşmez kanama gelmesi gerek değil mi

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-01-12-03-16-692_com.android.chrome.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2025-09-30-13-23-44-404_com.android.chrome.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 13
Hayır kanama hemen gelmez bu süreç normal doktorun dediği gibi bi kaç güne kanaman başlar normal regl olur gibi olursun çünkü çok düşük seviyede öğrenmişsin.
Gecikip adet olmuşsun gibi olur yani ekstra bir kanama bekleme yada değer düştü diye kanama bekleme çünkü kese oluşamadan düşük olmaya başlamış

Beta sıfırlanınca geliyor sanırım benım öyle olmştu,beta takıbı yapıyordum sağlık ocağı ebesi beta tamamen düşünce kanama olur demişti

Beta sıfırlanınca geliyor sanırım benım öyle olmştu,beta takıbı yapıyordum sağlık ocağı ebesi beta tamamen düşünce kanama olur demişti
Teşekkürler bilgi için parça gibi bişi mi gelecek acaba normal adet gibi kanama mı olcak sizin kaç haftalıkken düşüğünüz olmuştu kanama mı oluyor sadece

Anladım teşekkürler ben kanama olmazsa tekrar bir doktora görüneyim mi acaba betaya baktırayım mı çevremde hiç düşük yapan yok doğru mu anladım yumurtanın döllenmesi fakat sağlıklı bir şekilde embriyoya dönemeyip rahme yerleşmeden atılması ama kanama olmadan nasıl attım acaba kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum

Bu beta değeri eğer 21 den fazla yükselmediyse çok da bebek var denemez
Yani düşük demek için kese falan oluşması lazımdı
Kimyasal gebelik olmuş beta 0 olmaya yakın adetiniz başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…