Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç vermedi mi acaba bunun için size ya da yatışArkadaşlar pazartesi beta 751 di bugün 342 olmuş dün çok sancım ve lekelenmem vardı bugün de değer düşünce doktor düşük yapıyosun dedi ama sancım hiç yok ama kanamam var ben düşük mü yapıyorum benim gbi olup doğum yapan var mı![]()
5+4 üm son adet tarihime göreKaç gün geçmişti adetinizden öğrendiğinizde
Hayırİlaç vermedi mi acaba bunun için size ya da yatış![]()
kimyasal gebelik düşük yapıyorsun canımArkadaşlar pazartesi beta 751 di bugün 342 olmuş dün çok sancım ve lekelenmem vardı bugün de değer düşünce doktor düşük yapıyosun dedi ama sancım hiç yok ama kanamam var ben düşük mü yapıyorum benim gbi olup doğum yapan var mı![]()
evet düşük yapıyorsun cnm çok geçmiş olsun kimyasal gebelikArkadaşlar pazartesi beta 751 di bugün 342 olmuş dün çok sancım ve lekelenmem vardı bugün de değer düşünce doktor düşük yapıyosun dedi ama sancım hiç yok ama kanamam var ben düşük mü yapıyorum benim gbi olup doğum yapan var mı![]()
kimyasal gebelik düşük yapıyorsun canım
Kızlar kimyasal gebelikle düşük aynı şeymi? Ben bu ikisinin farklı şeyler olduğunu düşünüyordum. 5+4 hamilelik var hala kimyasal denilebilirmi ki?evet düşük yapıyorsun cnm çok geçmiş olsun kimyasal gebelik
Kese görünmediyse, sadece hormon testiyle yani biyokimyasal olarak gebelik anlaşılıyorsa kimyasal gebelik deniyor.Kızlar kimyasal gebelikle düşük aynı şeymi? Ben bu ikisinin farklı şeyler olduğunu düşünüyordum. 5+4 hamilelik var hala kimyasal denilebilirmi ki?
Canım benim geçmiş olsun.. Maalesef doktorun doğru söylüyor.. Umarım çabucak atlatır sağlıklı bir bebek sahibi olursun.. Sağlıklı bir gebelik olsa zaten bu şekilde sonuçlanmazdı çok yıpratma kendini..Bende 2 kez bebeğimi kaybettim çok şükür Rabbim nasip etti yine bebek sahibi olmayı.. Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin sana inşallah..Arkadaşlar pazartesi beta 751 di bugün 342 olmuş dün çok sancım ve lekelenmem vardı bugün de değer düşünce doktor düşük yapıyosun dedi ama sancım hiç yok ama kanamam var ben düşük mü yapıyorum benim gbi olup doğum yapan var mı![]()
Aynı yerde mi test verdinizArkadaşlar pazartesi beta 751 di bugün 342 olmuş dün çok sancım ve lekelenmem vardı bugün de değer düşünce doktor düşük yapıyosun dedi ama sancım hiç yok ama kanamam var ben düşük mü yapıyorum benim gbi olup doğum yapan var mı![]()
Evet aynı yerde ama bugün ne leke var ne sancı hiç bişey yok kafam çok karıştıAynı yerde mi test verdiniz