Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hemen olumsuz düşünme Allah hayırlısı ile sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşpastirma Hani 2 günde 2 kati artis oluyo diye biliorim birde doktor biraz dusuk dedi dos gebelik mi acaba ilkinde de dusuk yapmistim
Ne yasamistin kimyasalmi? Ya insallah toparlar diyelim ama takipte ol senAmin ins cok korkuyorum tekrar ayni seyi yasamakdan
Uzulme kaliyorsun hic olmassa Rabbim saģliklisini nasip eder insallah Allah buyuk.Yarin tekrar gidecem cnm ins bakalim ne cikicak ins herkse nasip eder 1.5 yillik evliym 1 kere dusuk yaptım bu iki olcak heralde![]()
Hayir kimyasal degil cnm dis gebelik onda da degerim 1200 lere kadar cikmisti ama sona kanamam oldu kendiliginden dustu 5 ay onceNe yasamistin kimyasalmi? Ya insallah toparlar diyelim ama takipte ol sen![]()
Dis gebelik olduğuna eminmisin.Hayir kimyasal degil cnm dis gebelik onda da degerim 1200 lere kadar cikmisti ama sona kanamam oldu kendiliginden dustu 5 ay once
Evet cnm doktor bakti dis gebelik dedi zaten degerler o zamn ilk basta 30 filan cikmisti ilk bas sonra artti 1 hafta sona da kanamam oldu acile gittim betam dusmustu ertesi gun doktora gittim dusuk oluyo dedi kurtaj yapacam dedi bende bi iki gun bekledim daha da artti kanamam sona degerlere baktim cok az bisi kalmis dedi doktor o da kendiliginden duser dedi öyle oldu kendiliginden dustu anlican doktor bile dedi zaten bu degerde kendiliginden dusmesi bi mucize diyeDis gebelik olduğuna eminmisin.
Nerdeymis bebek tam oalrak
Oyle kolay kendi dusmez de.
Belki kimyasaldi ultrasondami gordu dis gebelik olduğunu.Evet cnm doktor bakti dis gebelik dedi zaten degerler o zamn ilk basta 30 filan cikmisti ilk bas sonra artti 1 hafta sona da kanamam oldu acile gittim betam dusmustu ertesi gun doktora gittim dusuk oluyo dedi kurtaj yapacam dedi bende bi iki gun bekledim daha da artti kanamam sona degerlere baktim cok az bisi kalmis dedi doktor o da kendiliginden duser dedi öyle oldu kendiliginden dustu anlican doktor bile dedi zaten bu degerde kendiliginden dusmesi bi mucize diye
Doktor ultrasonda bakti kucuk bi nokto gordu ama yumurtalikda degil cnm yumurtaliga yakin bi yer ama dedi dis gebelik bi diye kendiliginden dusti bende anlamadom ama kurtaj olmadim baska doktora gittim o bi ikin arasinda oyle kendiliginde dustuBelki kimyasaldi ultrasondami gordu dis gebelik olduğunu.
Bende de oyle supheli bi durum oldu ama kendiliginden dustü dismi içmi anlamadik
Kendiliginden dusmesi harika kesin degilmis belki dis gebelik deģildi cunku dis gebelikte kendi kendine dusmesi cok zor.Buda oyle olcak diye korkuyorum acikcasi cunki deger dusuk cikti ilk 200 sona 307 yarın tekrar verecem bakalim ne cikacak doktor 600 filan gecmezse buyuk ihtimal dis gebelik dedi![]()
Hemenmi kaldin yine. Bi tuplerine baksaydin ya canim acikmi kapalimi yapusiklik varmi icin rahat olurduAynen dis gebelikde oyle cok zor ama hic mudahele etmeden kendilignden dustu ve normalde 28 gunde hastalaniorim ama gecen ay 35 gunde hastalandim bu ay da bebek oldugunu ogrendjm ben simdi neye gore baz alacam bunu